Täpsemalt kuulub Unibet Malta firma Kindred Groupi alla, mis on üks suurimaid veebihasartmänguteenuste pakkujaid maailmas. Kindredi juhatus teatas nädala alguses, et soovitab ühehäälselt Kindredi aktsionäridel võtta vastu Prantsuse riikliku lotofirma La Française des Jeux SA avalik ülevõtupakkumine, milleks on 130 Rootsi krooni aktsia kohta. Möödunud nädalal enne pakkumise avalikustamist kauples Kindred Groupi aktsia 100 Rootsi krooni kandis, pakkudes seega aktsionäridele preemiat. Firma aktsiatega kaubeldakse Stockholmi börsil.

La Française des Jeux ülevõtupakkumine on soovituslik. Pakkumise koguväärtus on umbes 27,95 miljardit Rootsi krooni (ligi 2,5 miljardit eurot). Pakkumise periood algab eeldatavasti 20. veebruaril ja lõpeb eeldatavasti 19. novembril.

Eelmise aasta 26. aprillil teatas Kindred Groupi juhatus oma otsusest algatada ettevõtte strateegiliste alternatiivide läbivaatamine, et maksimeerida aktsionäride väärtust. Strateegilise läbivaatamise käigus on juhatus uurinud mitmeid võimalusi, sealhulgas ühinemist või ettevõtte müüki ning muid võimalikke strateegilisi tehinguid.