Mullu registreeris ettevõte viimases kvartalis 63 töötajat. Koondatakse seega 21% töötajaskonnast.

Ettevõtte tegevjuht Margus Leiar täpsemalt koondamise tagajärgi ei kommenteeri. „Hetkel on teema veel liiga värske, et detaile kommenteerida!“ rääkis ta.

AbeStock AS-i tegevusalaks on toidu-, lemmiklooma-, esmatarbe-, tööstus- ja elektroonikakaupade hulgimüük kaubamärkide omanike ametliku esindajana. Tuntumad kaubamärgid on Braun, Oral B, Panzani, Felix, Purina, Maggi, Mondelez, seisab majandusaasta aruandes. Ettevõttele kuulub ka Kommivabrik OÜ-lt maiustuste ja kompvekkide hulgimüügi käitis koos Maiasmokk kaubamärgiga ning samuti on ettevõttel tütarfirma Veinibutiik OÜ, mis omab Kalarannas veinibaari Chin Chin.

Ettevõtte müügitulu suuruseks 2022. aastal oli 39,2 miljonit eurot. Aasta varem oli sama näitaja 34,69 miljonit eurot. Tunamullu registreeris ettevõte kasumiks 1,54 miljonit eurot.

Samuti on teatmik.ee andmete kohaselt ettevõtte maksustatav käive 2023. aastal võrreldes 2022. aastaga kasvanud märkimisväärselt: kui aasta viimases kvartalis mullu registreeriti käibe suuruseks 24,02 miljonit eurot, siis tunamullu oli sama näitaja 21,4 miljonit eurot. Kolmanda kvartali näitaja mullu oli 19,7 miljonit eurot, kuid aastal 2022 17,97 miljonit eurot.

Abestock AS on ABC Grupi ASi tütarettevõte, mille alla kuuluvad näiteks ka vee ABC Motors AS ja Viimsi Kaubanduskeskus OÜ. Ettevõtte ABC Grupi AS omanikeringi kuuluvad Mihkel Vips, Siim Vips, Mart Vips ja endine vormelisõitja Jüri Vips. Kõigile kuulub ettevõttest võrdselt 16,61%.