Fondijuht Matthew Tuttle märkis põhjusena, et tal pole piisavalt aega, et portfelli ajakohasena hoida. „Me alustasime fondiga, et näidata, millised ohud kaasnevad, kui jälgida televisioonis tegutsevaid aktsiate noppijaid. Täpsemalt pidasime silmas Jim Cramerit ning seda, et tal puudub igasugune vastutus,“ märkis Tuttle. Ta lisas, et tema hinnangul sai nende missioon täidetud, samas nentides, et jaeinvestorite huvi fond liiga palju ei äratanud.

Eelmise aasta märtsis tõi Tuttle Capital Management turule kaks fondi: nii fondi, mis investeeris Jim Crameri soovituste alusel (nn Long Jim Cramer ehk LJIM) kui ka fondi, mis investeeris vastupidiselt Crameri soovitustele (nn Short Jim Cramer ehk SJIM). Investeerimisfirma lõpetas esmalt LJIMi tegevuse juba pool aastat pärast tegevuse alustamist ehk mullu septembris, tuues põhjenduseks vähese huvi. Nüüd on plaan sulgeda ka vastupidiselt tegutsev fond ehk SJIM, mille viimaseks kauplemispäevaks saab olema 13. veebruar. Fondi varade maht on umbes 2,4 miljonit dollarit.

Sealjuures pole Crameri vastu panustamine olnud sugugi edukas, kui ETFi osaku hind on vähem kui aastaga langenud umbes viiendiku.

Varem fondijuhina tegutsenud Jim Cramer on investeerimisportaali TheStreet kaasasutaja ning CNBC saate „Hull raha“ saatejuht.