Iga kriis loob uusi võimalusi

Majanduslangus on ettevõtjate jaoks keeruline, kuid iga kriis toob endaga kaasa ka uusi võimalusi. Kes on suutnud oma tegevusi ja võimalusi turul hoolikalt analüüsida, saavutavad sel perioodil stabiilsuse ja otsustav arendustegevus kannab vilju ka tulevikus.

Vaadates eelmist aastat, võib öelda, et vaatamata keerulisele majanduskeskkonnale ja kõrgele euriborile investeerisid Eesti ettevõtjad jätkuvalt nii oma äri arendamisse kui ka tegevuste laiendamisse, seda nii Tallinnas kui ka mujal linnades ja maapiirkondades.

Kõige paremini saavad hakkama need, kes on valmis kiirelt kohanema ja oma tegevusi vastavalt nõudlusele optimeerima.

Keerulised ajad sunnivad leidma kitsaskohti

Praegu, kui mitmes sektoris on tellimuste hulk langenud, kasutavad paljud ettevõtjad ressursse just tööprotsesside ümberkorraldamiseks ja tõhustamiseks, sealhulgas seadmete väljavahetamiseks, tootmisruumide või kontori remondiks.

Keerulised ajad sunnivad leidma kokkuhoiukohti kuludes, aga ka efektiivsemaid lahendusi. Üks kokkuhoiuvõimalus on kütte- ja ventilatsiooniseadmete uuendamine, mis aitab kiirelt ning jätkusuutlikult säästa, eriti kui sinu äri on energiamahukas.

Uuemad töömasinad ja seadmed võimaldavad sama töötajate arvu juures oluliselt suuremat lisandväärtust luua ning konkurentidest ette rebida. Nii oled järgmiseks majanduskasvuks juba teistest peajagu ees.

Ettevõtte plaane aitab finantseerida ärilaen

Suuremad ümberkorraldused ja investeeringud seadmetesse nõuavad tihti lisarahastuse kaasamist. Sel puhul on parim lahendus Hüpoteeklaenu ärilaen.

Kõige sagedamini taotlevad ärilaenu ettevõtjad käibevahendite soetamiseks, seadmete või tehnika ostmiseks, kinnisvara ostmiseks ja ehitamiseks.

Kinnisvara tagatisel ärilaenu saab võtta kuni 15 aastaks ja seda on võimalik taotleda ka juhul, kui ettevõte on alles alustanud majandustegevust. Tagatiskinnisvara hindamine on Hüpoteeklaenus tasuta ning kiire. Ärilaenu summa on 2000 – 2 000 000 eurot ja tagasimakseperioodi saab ise valida. Kui äri kasvab hoogsalt või projekt jõuab lõpusirgele, on alati võimalus laenusumma ennetähtaegselt tagastada.

Hea lahendus lühiajaliste projektide rahastamiseks

Sageli taotletakse ärilaenu lühiajalisteks projektideks, näiteks kinnisvara arenduseks või mõne projekti sildfinantseeringuks.

Hüpoteeklaen pakub lühiajalist laenu ka bullet-graafikuga – laenuperioodil tuleb tasuda vaid intresside eest ning põhiosa tagastatakse laenulepingu lõpus. Taotledes bullet-graafikuga laenu kuni 36 kuuks, võimaldab see oluliselt paremini oma rahavooge hajutada. Kui projektirahad on laekunud või kinnisvaraobjekt on valminud, saab laekunud vahenditest laenusumma tagastada.

Ärilaenuga saab soetada kinnisvara igasse Eestimaa nurka

Ärilaen on populaarne ka nende ettevõtjate seas, kes investeerivad üürikinnisvarasse erinevates Eesti linnades või otsivad paremaid ruume ettevõtte jaoks.

Hüpoteeklaen väljastab laenu kinnisvara tagatisel üle Eesti. Ärilaenu võib kasutada ka olemasoleva kontori- või laopinna renoveerimiseks.

Kui Tallinnas, Tartus ja Pärnus küsitakse laenu eeskätt elamuarenduseks või korteri ostmiseks, siis Ida-Virumaal kasutatakse laenuraha sageli hoonete renoveerimiseks.

Hüpoteeklaenu eeliseks on kiirus

Uurides ettevõtjatelt, miks nad on valinud oma finantspartneriks Hüpoteeklaenu, on kõige sagedasem vastus, et Hüpoteeklaen on oma asjaajamises vastutulelik ja kiire.

Kui tavapäraselt võib laenu taotlemisega aega minna mitu kuud, siis Hüpoteeklaen teeb laenuotsuse ühe päevaga. Äris võrdub aeg rahaga ja tihti ei ole ettevõtjal aega nädalaid või kuid laenuotsust oodata.

Hüpoteeklaenu eelisena on välja toodud veel paindlikke laenutingimusi ja professionaalseid nõuandeid, mis on mikro- ja väikeettevõtjate jaoks olulised.

Kuidas ärilaenu taotleda?

Aasta alguses on mõistlik seada eesmärgid ja alustada nende elluviimist. Kui vajad lisarahastust oma 2024. aasta plaanide elluviimiseks, ent vajad enne taotluse esitamist lisainfot, siis võta meiega julgelt ühendust. Aitame leida sobivaima lahenduse sinu äriidee rahastamiseks.

Ärilaenu saamiseks täida laenutaotlus Hüpoteeklaenu kodulehel ja teeme sulle laenupakkumise juba ühe tööpäevaga. Kui tingimused sobivad, siis leiame sobiva aja lepingu notariaalseks allkirjastamiseks. Protsess on veebipõhine ja aega säästev. Laenuraha laekub sinu kontole 2–3 tööpäeva pärast notaris käimist.

Hüpoteeklaen on pikaajaline turuliider hüpoteeklaenuandjate seas. Väljastame laene kinnisvara tagatisel kuni 20 aastaks. Oleme Finantsinspektsiooni tegevusloaga litsentseeritud krediidiandja. Aitame ettevõtjatel ja eraisikutel ellu viia nende suuri unistusi ning häid ideid. Laenuandjana pakume personaalseid lahendusi, võimalikult kiireid laenuotsuseid ja mõistliku hinnaga teenuseid. Tänu kinnisvara tagatisel väljastatavatele laenudele saame pakkuda rohkem paindlikkust tagasimaksmisel, pikemaid maksetähtaegu ja madalamat intressimäära.

Soovid ärilaenu kohta rohkem infot? Helista Hüpoteeklaenu tasuta lühinumbril 1203 või täida ära meie kontaktvorm.

Tähelepanu, tegemist on finantsteenusega. Enne teenuse kasutamist tutvu tingimustega ja konsulteeri asjatundjaga veebilehel hypoteeklaen.ee või tasuta lühinumbril 1203.

Jaga
Kommentaarid