Ettevõtte kasum oli 33,9 miljardit dollarit ning eelmise aasta sama perioodiga võrreldes oli tulemus kasvanud 13 protsenti. Sellegipoolest sütitasid kvartalitulemused hirmu, et Hiinas on firma enda positsiooni kaotamas - riigist on tulnud ligi viiendik tehnohiiu tulemustest.

Möödunud kvartalis kukkus regiooni käive 13%, mis on suurim langus alates 2018. aasta pühadehooajast. Langus oli piisavalt tugev, et varjutada muidu tugevaid tulemusi.

Firma käive kasvas aastatagusega võrreldes kaks protsenti ja oli nüüd 119,6 miljardit dollarit. Enne viimast kvartalit oli ettevõtte müük vähenenud neli kvartalit järjest ehk terve aasta. Järelturul langesid Apple’i aktsiad pea 3%.

Ühtlasi teatas Facebooki emafirma Meta neljapäeval kasumi hüppelisest kasvust 2023. aasta lõpus. Meta tulemus kolmekordistus oktoobris-detsembris võrreldes 2022. aasta vastava perioodiga ning ületas turu ootusi.

2023. aasta viimases kvartalis teenis Meta ärikasumit ligi 14 miljardit dollarit. Ettevõtte käive kasvas aasta varasemaga võrreldes 25 protsenti ja oli nüüd 40,1 miljardit dollarit.

Terve eelmise aasta kokkuvõttes teenis ettevõte ligikaudu 39,1 miljardit dollarit kasumit - kasv võrreldes 2022. aastaga oli 69 protsenti.

Amazon teatas neljapäeval, et eelmise aasta viimases kvartalis tõusis käive pärast rekordilist pühadehooaega oodatust enam 170 miljardi dollarini ning lisas, et puhaskasum kasvas oktoobrist detsembrini 10,6 miljardi dollarini, mis ületas samuti analüütikute ootusi.