Aastakümneid tagasi tegevust alustades oli Lumina Metallil kasutada 200m² tootmis- ja 300m² laopinda. Täna tegutsetakse Tartumaal Kastre vallas Roiu külje all, kus tootmis- ja viimistluspinda on üle 2000m² ja laoplatsi üle 7000m².

Kui algusaastatel valmistati peamiselt sepistooteid, piirdeid, väravaid ja treppe, siis täna suudab ettevõte anda terasega kuju kõigele, mida soovitakse.

Büroohoone Roheline 16/18, mis valmis koostöös Mapri Ehitusega.

Kaasaegsed seadmed, töökas kollektiiv, nutikas tootmishaldus ning pikaajaline kogemus võimaldavad Lumina Metallil toota oma koostööpartnerite jaoks 100-150 tonni teraskonstruktsioone ühes kalendrikuus.

Lumina Metalli kollektiiv.

Lumina Metalli projektijuht Dmitri Dugin ja tootmisjuht Martin Haug.
Lumina Metalli tegevjuhid Aldo Hurbola ja Taivo Järve.

Koostööd on tehtud paljude mainekate partneritega, kelle hulka kuuluvad näiteks Embach Ehitus, Ehitustrust, Dorpat Ehitus, KRC Ehitus, Nordpont, Mapri Ehitus, Nordecon, Rand & Tuulberg ja mitmed teised. Ühistöödena on valminud nii koolimajad, ärihooned, vaatetornid kui ka uued elurajoonid.

Siili/Rebase tänava elurajoon, mis valmis koostöös Rand & Tuulbergi ja Embach Ehitusega.
Tartu Maarja kiriku torni paigaldus, kirik valmis koostöös Embach Ehitusega.
Valgesoo vaatetorn, mis valmis koostöös Nordpontiga.
Mõisavahe elurajoon, mis valmis koostöös Embach Ehitusega.

Ettevõte omab aastast 2017 tootmisohje sertifikaati EN1090-2:2018 EXC2 tasemel, mis tagab tellijatele kindlustunde kvaliteedi osas – oma toodangule väljastatakse CE-märgistus ja toimivusdeklaratsioon.

LUMINA METALL OÜ

Koke küla, Kastre vald, Tartumaa

Telefon: +372 552 4464

Lumina Metalli haldusjuht Liis Korela.

Jaga
Kommentaarid