„Uus teenus põhineb Omniva arendatud platvormil, mis võimaldab kuller- ja logistikaettevõtetel integreerida oma teenused Omniva pakiautomaatide avatud võrku. Omnival on Balti riikides suurim pakiautomaatide võrgustik, mida kasutades saavad teised vedajad lihtsustada pakkide kättetoimetamist ja vähendada tarneaegu,“ kommenteeris avatud pakivõrgul põhinevat koostööd Omniva avatud võrgustiku arendusjuht Mait Mikker.

Ta lisas, et käesolevalt on teenus kättesaadav Eesti inimestele, kuid peagi laieneb see ka Lätti ja Leetu.

„Avatud pakiautomaatide võrgustik on tulevikusuund, kuhupoole ilmselt mitmed logistikaettevõtted peagi liiguvad. Omniva jaoks on koostöö DHL-iga oluline verstapost, kuna avasime Eestis esimesena oma pakiautomaatide võrgu ja andsime seeläbi positiivse tõuke kullerteenuse arengule siinses regioonis,“ selgitas Omniva avatud võrgustiku arendusjuht kahe logistikaettevõtte koostöö laiemat mõju.

DHL Expressi tegevjuht Kristina Laaneots sõnas, et DHL Expressi klientidel on põhjust veelgi suuremaks rahuloluks ettevõtte rahvusvahelise kullerteenuse kasutamisel. „Koostöös Omniva avatud pakiautomaatide võrgustikuga saame pakkuda oma klientidele veelgi suuremat mugavust ja paindlikkust pakkide kättesaamisel üle kogu Eesti.“ Laaneots kinnitas, et valides paki kättesaamiseks Omniva pakiautomaadi, tarneaeg DHLi kliendi jaoks ei pikene.