Eesti investoritel on juba olemas hõlbus ja soodsate tehingutasudega juurdepääs koduturgudele, ent välisturgudele suundudes puutuvad nad kokku märkimisväärsete takistustega, millest kõige tuntavamad on kõrged tasud. Just neid piiranguid soovib Change üheskoos maailma ühe juhtiva maaklerfirma Interactive Brokersiga investorite heaks muuta.

Tegevjuht Marek Pajussaar on uue partnerluse käivitumise üle entusiastlik. „Seni oleme oma klientidele pakkunud võimalust investeerida turvaliselt üle 100 erinevasse krüptovarasse ning pakkunud madalate tasudega kauplemisest tuletisinstrumentidega, mille kasumlike kontode arv on üks kõrgemaid Euroopas. Siiski, meie tooteportfellist on puudunud ligipääs traditsioonilistele finantsinstrumentidele. Nüüd, tänu partnerlusele Interactive Brokersiga avame Eesti investoritele uksed üle miljonile finantsinstrumendile, alates aktsiatest ja optsioonidest kuni võlakirjade ja futuurideni ning seda turu madalaimate teenustasudega. See on märkimisväärne samm meie missiooni ellu viimisel, kõrvaldades kõrgete teenustasudega seotud barjääri välisturgudel investeerimisel,“ rääkis Pajussaar.

Uued võimalused muutuvad kättesaadavaks hiljemalt aprillis. Platvormi kasutamine saab olema tasuta ja see ei eelda minimaalse portfelli suurust, muutes Change’i platvormi atraktiivseks tööriistaks nii algajatele kui ka kogenud investoritele.

„Meie andmed näitavad, et paljud meie kliendid on oma teadmiste ja oskustega suutnud koguda vajalikku kapitali, olgu selleks siis esimese kodu soetamine või muu suurem eesmärk. Uue toote lansseerimisega loodame avada meie klientidele veelgi laiemad ja tulutoovamad investeerimisvõimalused,“ kirjeldas Pajussaar, lisades, et ettevõte pakub ka tõhusat kohalikku kliendituge nii era- kui ka äriklientidele, tagades nii kiire kui ka asjatundliku reageerimise klientide päringutele.

Change on 2016. aastal loodud, Hollandis ja Eestis väljastatud tegevuslubade alusel teenuseid osutav kauplemisplatvorm, mille vahendusel on võimalik turvaliselt osta, müüa ja hoida krüptovarasid ning kaubelda tuletisinstrumentidega. Lisaks investeerimisteenustele on klientidel võimalik oma kontoga siduda Visa maksekaart, mis tagab 24/7 ligipääsu kontol olevatele vahenditele.

Change’i eesmärgiks on muuta investeerimine lihtsaks, taskukohaseks ja kättesaadavaks kõigile. Tänaseks on Change’il üle 130 tuhande kasutaja enam kui 30 riigis ja kokku on platvormil kaubeldud ligi 2 miljardit euro väärtuses.