Linnamäe Prisma sai töötada vaid üle kahe aasta. „Jaekaubanduses tuleb aeg-ajalt ette olukordi, kus vaatamata tublidele töötajatele ja parimatele hindadele kaupluse asukoht lihtsalt ei tööta,“ nendib Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä Lasnamäe tagumises otsas asunud kaupluse kohta. Tema kinnitusel pingutati, et 2021. aastal avatud kauplus tööle saada – katsetati erinevaid lahendusi nii sortimendi kujundamises kui ka pinnakasutuses. Eelmise aasta kevadest prooviti Linnamäel esmakordselt ka supermarket-outlet kontseptsiooni. Lisaks tavapärasele supermarketi sortimendile suunati kauplusesse müügile soodustooted teistest Prisma kauplustest. „Vaatamata sellele ei vastanud kaupluse külastatavus kahjuks oodatud tulemustele, mistõttu otsustasime kaupluse sulgeda, märkis Kilpiä.

Kaks aastat tagasi tunglesid inimesed avamisel, et pääseda uude Linnamäe Keskusesse.

Kilpiä ütlusel oli Linnamäe Prisma üks murekoht ümbritsev infrastruktuur. Kaupluse avamise aastal planeeris Tallinna linn piirkonnas Rahu tee arendusprojekti. Paraku lükkus see edasi.

Inimesed Lasnamäe tagumises otsas asunud Prismat omaks ei võtnud. Veebruarist on kauplus suletud ja parklas valitseb ääretu tühjus.

Kilpiä kinnitab, et Linnamäe kaupluse sulgemine on üksikjuhtum. Teistel Prisma kauplustel läheb tema väitel väga kenasti. Kasvutrendis on ka 2022. aastal avatud Maardu ja Rapla kaupluste müüginumbrid. Uusi asukohti otsitakse uutele kauplustele. Saaremaal on kaupluse detailplaneering kinnitatud ning sellel aasta suvel alustatakse piirkonnas teede rajamisega. „Plaan Saaremaale laieneda on jõus ja töös,“ lausub Kilpiä. Kavas on avada hüpermarket ka Viljandis. Kokku on Prismal praegu 13 kauplust.