Aastaid tagasi, 2019. aasta Investeerimisfestivalil, avaldas Lõhmus, et ostis bitcoini algusaastatel 250 000 ethereumit, kuid paroolid on tal kadunud ning kontole ta ligi ei saa.

Mullu ütles Rain Lõhmus ERRile antud intervjuus, et kaotatud paroole ei ole ta üles leidnud ning pole selleks ka väga jõupingutusi teinud. „Ei ole mingi saladus, et mul on rahakott 250 000 ethereum ühikuga, igaüks võib ise arvutada, mis ta väärt on,“ ütles ta.

Nüüdseks on krüptorahade väärtus kontol kasvanud 988 miljoni dollarini ehk 904 miljoni euroni. Lõhmuse LHV Groupi 21,5% osaluse väärtuseks on ligi 240 miljonit eurot.

„Aga ei, ma võtan rahulikult, mulle ei meeldi sellised asjad, mille resultaat on null või üks. Sa võid sinna kümme aastat kulutada ja see võib lõppeda resultaadiga null, võib lõppeda nii, et sa lahendad probleemi, kuid ma eelistan teha asju, kus on progress igapäevaselt nähtav. See on liiga keeruline ülesanne, et sellega (mainitud krüptorahakotile ligi pääseda – toim) aktiivselt tegeleda,“ ütles Lõhmus. Loe pikemalt ERRist.

Viimase ühe aasta jooksul on ethereumi hind kasvanud üle 150% ning selle eest tuleb välja käia 3950 dollarit.