Sajad ingelinvestorid kogu Euroopast kohtuvad 20.-22. mail Tallinnas Euroopa Äriinglite Võrgustiku aastakongressil, mis on avatud sündmus kõigile huvilistele.

Ingelinvestorite aasta mõjukaim konverents toimub esmakordselt Tallinnas, kus käesoleval aastal arutletakse Eesti kui ükssarvik-ettevõtete kasvulava kujunemise üle, süva- ja tehisaru-tehnoloogiatesse investeerimise, samuti küberkaitse iduettevõtete tulevikuvõimaluste üle. Eestit nähakse Euroopas eduka startup-riigina, mis sai alguse Skype’i asutamisega üle 20 aasta tagasi ning mille tuules on alguse saanud paljud tänased uue ajastu ettevõtted, kellel on ette näidata nii edukaid väljumisi kui üha suurenevaid käibeid.

EBAN Congress Tallinn 2024 kolmepäevasel üritusel astuvad teiste seas üles Mikko Silventola, edukas tehnoloogiainvestor ja Bolt’i varajase faasi toetaja, Martin Villig, Bolt’i kaasasutaja, Risto Siilasmaa, küberturvalisuse ettevõtte F-Secure Corporation asutaja, endine Eesti president ja investor Kersti Kaljulaid Kersti Kaljulaidi Fondist ja Nora Bavey, tehnoloogiainvestor ja riskikapitalist Unconventional VC-nimelisest ettevõttest.

Kongressi programmi juhivad tehnoloogiainvestor Linda Võeras Karma VC-st ja investeerimisdirektor Claes Mikko Nilsen Nordic Ninja VC-st. Esinejate ja kõnelejate nimekiri täieneb pideval ning lähiajal avalikustame ka suursündmuse üksikasjaliku programmi.

Sündmus pakub uusi ideid, inspiratsiooni ja võimalust kohtuda silmapaistvate arvamusliidritega kogu Euroopast. Möödunud aastal toimus EBANi aastakonverents Kreekas Thessalonikis, enne seda 2022. aastal Iirimaal Corkis, varasemalt Belgias Brüsselis ning 2019. aastal Soomes Helsingis.

Kongressi toetavad Euroopa Liit, Tallinna linn, Swedbank, Dealum, Invest Estonia, Latitude59, Civitta, Delfi Meedia, Tehnopol ja Visit Estonia.