Kubri teekond on olnud täis väljakutseid nagu ettevõtjatel ikka, kuid Eesti ühiskond on õnneks tänaseks jõudnud sinna, kus tema müüdavad tooted on hämaratest keldriruumidest kolinud säravatesse kauplustesse.

Goldtime’il täitus veerandsada aastat ning ainuke suurem vahejuhtum on olnud klaaslae kaudu kaubanduskeskusesse sisenenud päkapikumütsides vargad. Nooruse uljus tõi nad aga suurele areenile ja on neid seal hoidnud tänaseni.

Eestlaste südameid vallutanud Matsimoka pereäri algus ei olnud lihtne, kuid tänaseks on nad tuntud tegijad ning eriti hinnatakse nende müüjaid, kes suhtlevad nagu oleksid turul.

Ajakirjas on juttu ka sellest, miks Itaalia luksusautode müüjad kolivad Eestis oluliselt suurematele pindadele ning kuidas näeb välja sealse müügimehe igapäevaelu.

Vitamin Well on tuntud paljudele, aga selgub, et selle maaletooja on lühikese ajaga tõusnud Eesti hulgikaubanduse tippude sekka ning pakub meile mitmeid tuntud tooteid.

Ajakirjast leiab ka loo, kuidas tuntud Eesti ettevõtjad on Aafrikas saavutanud läbimurde ja hakkavad peagi kulda otsima ning kaevandama.

Giidid, kes viivad eestimaalasi kaugetele ja kallitele reisidele, räägivad, mida nad seal kogenud on ja kes nendega koos reisivad.

Eesti laevakaptenil Siim Sokul on aga olnud uskumatult põnev karjäär maailmameredel, kuid nüüd on ta võtnud kõrvale tunduvalt rahulikuma eriala.

Oma esimestest töökohtadest räägivad noor ettevõtja Anna-Liisa Palatu ning minister Tiit Riisalo. Ajakirjast leiab veel põnevaid lugusid.

Leia Magnaat Eesti suurematest jaekettidest.