Stebby tervisekindlustuse haldamiseks loodud moodulist saab soetada 360° Tervisekaitse pakette, mille kolm eri suunda täiendavad töötajate tervist ja heaolu vastavalt inimese enda eelistustele. Pakettide põhisuundadeks on sportimise toetamine, ravivõimalused ja üldiselt tervena püsimine.

Kuna universaalse tervisekindlustuse pakkumine töötajatele on muutunud tervisekompensatsiooni pakkumise kõrval tööandjatele igapäevaseks praktikaks, siis lepingute tegemine ja poliiside haldus erinevate pakkujate, kindlustusmaaklerite ning raamatupidamise vahel on tihti segadusse ajav ja ajamahukas. Samuti ei paku need kindlust, et töötaja oskaks pakutavaid hüvesid kasutada või oleks nendest teadlik, mistõttu võib kogu toetus minna tööandja ja töötaja teadmata kaotsi.

Tööandja valida on kompenseeritavad teenused, kindlustuspaketid, tervise heaks pakutav summa ja kõik muu. Ülejäänu teeb platvorm, mis hoiab silma peal kulutustel, maksuvabastustel, pakub võimalust erinevateks raportiteks ning nõustab ettevõtteid ja kasutajaid tegema parimaid valikuid oma tervise heaks. Nii saab tööandja ühes keskkonnas hoida silma peal ettevõtte tervisekulutustel ja töötaja teha valikuid vaid mõne hetkega.

Stebby tegevjuhi Kristjan Novitski sõnul on tervisekindlustuse haldamine koos tervisekompensatsiooniga ühes keskkonnas samm edasi tervema tööjõu ja ühiskonna suunas ning aitab kaasa ettevõtte tööefektiivsusele.

360° Tervisekaitse pakette pakutakse koostöös IIZI Kindlustusmaakler AS-iga, kellega leiti parimad võimalused ühiskonna heaolu eest hoolitsemiseks. Kindlustusteenuse pakkuja on ERGO Life Insurance SE Eesti filiaal. Pakettide igakuine hind jääb tööandja jaoks maksuvaba terviseedenduse piiridesse ehk kuni 33 eurot kuus. See omakorda tähendab, et ettevõtetele on tervisekindlustuse paketid maksuvabad, aidates vältida lisakulusid ja erisoodustusmaksu.

Eesti maksusüsteem toetab tervise- ja spordikompensatsiooni pakkumist tööandjalt töötajale kuni saja euro ulatuses ühes kvartalis. Vastav seadus võeti vastu 2018. aastal ja selle võimalust on Stebby vahendusel kasutanud tuhanded tööandjad. Uuri lisa business.stebby.eu.

Jaga
Kommentaarid