Tallinna ringteel Väo liiklussõlmes asuva 2000 ruutmeetril laiuva keskuse eesmärk on tulla vastu turu kasvavale nõudmisele pakkuda kvaliteetseid teenuseid äriettevõtetele, nende väliskülalistele ja -töötajatele. „Ettevõtted laiendavad järjest rohkem oma tegevust piiri taha ja samamoodi tuuakse siia järjest rohkem välisspetsialiste. Mõlemal juhul seistakse silmitsi majutusprobleemiga, mis ühest küljest oleks ettevõttele majanduslikult jõukohane, kuid teisalt tagaks ka tänapäevase keskkonna, kus peatuv inimene mõistab, et teda väärtustatakse,“ rääkis Väo Keskuse juht Elis Kaurson.

22 külaliskorterit

Sellest lähtuvalt rajati Väo Keskuse teisele korrusele 22 ühe- ja kahetoalist külaliskorterit, kus olemas kõik vajalik mugavaks peatumiseks. Lisaks on elanike kasutuses hästivarustatud jõusaal ja saunakompleks ning suvel avatav avar päikeseterrass.

„Eestis on tekkinud suur nõudlus uut tüüpi majutuskontseptsiooni järele. Me näeme, et ettevõtted otsivad võimalust, kuhu majutada oma riigisiseselt tihti lähetuses viibivad töötajad, tavapäraselt kaugtööd tegevad eksperdid, kes peavad periooditi ettevõtte peakontoris käima, aga ka väliskülalised või pikemalt siin viibiv välistööjõud,“ rääkis Kaurson. Tema sõnul tagab Olerexi loodud kontseptsioon selle, et ettevõtte käsutuses on alati kohe valmis olev korter, kus on mugav peatuda nii lühema- kui ka pikemaajalisel külalisel ning mis on logistiliselt mugavas asukohas.

Eesti suurima akvaariumiga restoran

Külaliskorterite kõrval paistab keskus silma ka piirkonna suurima kogukonnarestorani Sõlm poolest, mis sobib ühtmoodi nii ärikohtumisteks, konverentside ja ürituste korraldamiseks kui ka pere ja sõpradega aja veetmiseks. „Koos restoraniga on äriklientide jaoks loodud ideaalne keskkond, kus saab peatuda, tööd teha ja koostööpartneritele tippkokkade loodud maitseelamusi pakkuda,“ selgitas Kaurson. Elamusi pakub tema sõnul ka eesti keeles kõnelev teenindusrobot Kratt ja Eesti restoranide suurim akvaarium, mis mahutab 4,5 tonni vett.

Külaliskorteritele ja restoranile lisaks on Väo Keskuses ka Eesti moodsaim täisautomaatne veokipesula ning klassikalisi tanklateenuseid pakkuv täisteenindusjaam.