„Tulles vastu tartlaste soovile, avame taas kino Tartu kesklinnas. Kinoäri on pärast vahepealset madalseisu vaikselt taastumas, mis andis meile võimaluse selleks kauaoodatud investeeringuks ning Apollo Tasku kino avamiseks. Kuna Tasku keskuse ja meie uue kino asukoht on väga hea, siis ootame siia ka arvukalt külastajaid,“ lausus Apollo Kino tegevjuht Kadri Ärm.

Järgmisel nädalal Tasku keskuses uksed avavas Apollo kinos on kokku neli saali ja neis kohti vastavalt 209, 73, 72 ja 71. Kadri Ärmi sõnul vastab ka Tasku kino Apollo Kino kõrgetele standarditele – seda nii toolide mugavuse, ekraani teravuse kui heli võimsuse osas. „Lisaks tutvustame kinokülastajatele uusi teenindatavaid paarisdiivaneid,“ märkis ta.

„Apollo kino lisandumisega kesklinna usume, et kino muutub ligipääsetavamaks veel rohkematele inimestele ja kinosõprade hulk Tartus kasvab. Peale filmide plaanime Taskus korraldada meie klientide seas populaarseid üritusi nagu Apollo naistekas, väärtfilmi kolmapäevak, pannkoogihommik ja Apollo hitikas,“ selgitas Apollo Kino Baltikumi müügi- ja turundusjuht Maarja Kaalep.

Uus kino Tasku Keskuses on Apollo Kino kolmas kino Tartus, varasemast tegutsevad Apollo kinod nii Lõunakeskuses kui Eedeni Keskuses.

Cinamon lahkus keskusest erimeelsuste tõttu

Tasku keskuse kino ruumid olid tühjad 2020. aastast, mil sealt lahkus erimeelsuste tõttu keskusega Cinamoni kino. „Cinamon grupp soovis jätkata kino Cinamon Tasku lojaalsete klientide teenindamist, pakkudes neile raskustest hoolimata kvaliteetset teenust ja keskkonda. Pärast kolme aastat Cinamon Tasku kino pidevat täiustamist ja kaks aastat kestnud jõupingutusi kino toetamiseks, pidevalt nurjunud katseid leida koostööd Tasku kaubanduskeskusega, ei jäänud CIinamon grupil muud võimalust, kui lõpetada kino Cinamon Tasku opereerimine ja sulgeda kino lõplikult,“ teatas kino toona.

Vahetult enne Taskust lahkumist oli Cinamon ruume renoveerinud 1,5 miljoni euro eest. Cinamon tegutses Taskus 12 aastat.

Apollo Kino sõlmis Tasku keskusega rendilepingu juba 2021. aastal.