Halleri lahkumist kinnitab ka poliitik Annely Akkermann, kes oli temaga lähedane nii eraelus kui ka ettevõtluses.

„Jah, see on tõsi. Minu jaoks oli ta selline elu armastus ja unistuste mees. Ja ma sain temaga kaheksa aastat koos elada. Ega ma rohkem muud ei tahagi öelda ja ega ta ei armastanud avalikku tähelepanu ka,“ kinnitas Akkermann, kes kõne ajal nuttis. „Ta suri haigusesse kodus, rahulikult oma perekonna keskel“

Haller jättis endast maha vägagi viisakate majandustulemustega ettevõtte nimega Nord Systems, mille põhitegevuseks on nõustamisteenus. Tõsi, 2022. aastal seal otsest majandustegevust ei toimunud.

Bilanss on firmal aga igati kadestamisväärne. Käibevara oli 2022. aasta viimase päeva seisuga veidi üle miljoni euro ning põhivara samuti napilt enam kui miljon. Aasta lõpetati 3150 eurose käibe juures 1 570 000 eurose puhaskasumiga. Aasta varem oli firma 1,3 miljoniga kahjumis. Sel ettevõttel on osalusi mitmetes teistes firmades. Dividendi Haller endale 2022. aastal ei maksnud. Jaotamata kasumit jäi alles 1,6 miljonit eurot.

Eesti Päevaleht kirjutas Hallerist viimati pikalt seoses Pandora paberitega, millest tuli välja tema pikalt hoitud saladus. Loe pikemalt siit.

Jaga
Kommentaarid