Oluliste aruteluteemade hulgas on näiteks küberturvalisus ja geopoliitika ning sel teemal astub lavale kogenud julgeolekuekspert Rainer Saks. Üks peaesinejaid on veel globaalse haardega Šveitsi investor ja riskikapitalist Ivo Ronner, kes on raha paigutanud muuhulgas mitmesse Eesti idufirmasse, näiteks nagu Starship, Jobbatical ning Alpha3D. Siinsest startup-maastikust jagab oma nägemust Eesti riskikapitali maastiku üks pioneere, Margus Uudam, kes peab konverentsil debati endise Eesti presidendi Kersti Kaljulaidiga. Sõna saavad veel riskikapitalifondi Superangel investor Kaari Kink, kes kõneleb riskikapitali paneelis väljumistest ehk exititest; samuti Tehnopol Startup Inkubaatori ja NATO DIANA Eesti kiirendi juht Kadri Tammai.

Iduettevõtetel on võimalus oma ideid tutvustada sadadele Euroopa investoritele

Euroopa Äriinglite Võrgustiku ja EstBAN’i korraldatav kongress pakub suurepärast võimalust ka iduettevõtetele, kes saavad juba konverentsi eel tutvustada oma maailmamuutvaid äriideid Euroopa mõjukatele investoritele ning luua nendega kontakte. Iduettevõtted saavad oma kandidatuuri konverentsil toimuvale pitchimisvõistlusele esitada kuni 15. aprillini. Lisainfo ja registreerimine on saadaval sündmuse EBAN Congress Tallinn 2024 veebilehel.

Konverentsile on oodatud kõik, kes soovivad olla osa investorite, edukate iduettevõtjate ja ühiskonna liidrite mõtteruumist.

Delfi Ärileht on EBAN Congress Tallinn 2024 meediapartner.