„Hispaania kinnisvara on eestlaste seas olnud populaarne juba aastaid ning huvi selle vastu aina kasvab,“ selgitab Espa Estatesi kinnisvaramaakler Kristi Djomin. „Samas on selgelt näha, et inimesed vajavad sellega seotult ka enam abi, sest erinevusi Eesti ja Hispaania kinnisvaraturgude vahel on palju.“

Espa Estates pakub kinnisvara täisteenust alates objektide tutvustamisest kuni ostetud kinnisvara väljaüürimise ja halduseni. „Hispaanias on Eestist oluliselt erinevad nii tehingute maksustamine kui ka sellega kaasas käivad juriidilised protseduurid. Niisamuti tuleb hästi tunda erinevaid piirkondi,“ sõnab Djomin.

Tema sõnul kasutab enamik välismaalastest ostjaist maaklerit, sest nüansse, millele tähelepanu pöörata, on väga palju ja kui sa ei ole Hispaania tavade ja reeglitega kursis, siis võib omapäi tegutsemine palju peavalu tekitada.

Espa Estatesi kaubamärgi all tegutsevad neli pikaajalise kogemusega Eesti kinnisvaramaaklerit, kes kas elavad või viibivad pidevalt ka Hispaanias. Valikus on nii väiksemaid investeerimiskortereid, avarate terrassidega penthouse’e ning villasid. „Siin on valikut igale maitsele ja igas hinnaklassis. Lisaks palju meelelahutusvõimalusi, häid restorane ja kohvikuid ning loomulikult imeline kliima ja Vahemeri,“ lisab Kristi Djomin.