Seni haldas ja arendas cv.lt tööportaali Leedu juhtiv äriuudiste meediaettevõte Verslo Žinios, mille enamusosalus kuulub Rootsi ettevõttele Bonnier News Group.

Cv.lt soetamisega laiendab CV Keskus oma olemasolevat juhtivate tööportaalide portfelli Baltikumis, kuhu kuuluvad CVKeskus.ee tööportaal Eestis, CVMarket.lt Leedus ja CVMarket.lv Lätis. Tehinguga suurendab CV Keskus peamiselt Leedu turul oma teenuste valikut tööandjatele ja tööpakkumiste valikut töövõtjatele.

„CVMarket.lt tööportaali näol arendab CV Keskus praegu Leedus ühte populaarseimat tööportaali. Tööportaali cv.lt integreerimine tugevdab veelgi meie kohalolekut Leedu tööturul ja suurendab oluliselt klientide võimalusi leida oma meeskondadesse tipptegijaid ning toob töövõtjateni suurema valiku atraktiivseid töövõimalusi,“ sõnas CV Keskuse tegevjuht Povilas Kytra.

„Tööportaali cv.lt soetamisega tugevdab CV Keskus oluliselt oma turupositsiooni Leedus. Platvormide integreerimisel saame pakkuda veelgi kvaliteetsemat teenust nii tööandjatele kui ka töövõtjatele. See samm rõhutab Ringier AG tööportaalide portfoolio kasvustrateegiat ja ka pühendumust Baltikumi tööturgudele. Meie eesmärk on selge: tahame positsioneerida end Baltikumi tööportaalide ärivaldkonna tipus,“ lisas Ringier AG rahvusvaheliste digitaalsete platvormide juht ja grupi juhatuse liige Axel Konjack.

„Otsus müüa tööportaal cv.lt põhines Verslo Žiniose strateegial, mille eesmärk on keskenduda B2B meediale ja muudele digitaalsetele lahendustele, mis aitavad Leedu ettevõtetel oma konkurentsivõimet tõsta. See samm võimaldab meil suunata oma tähelepanu ja ressursid oma toodete rahvusvahelisele arengule. Mul pole kahtlustki, et Leedu turul tuntud bränd cv.lt täiendab suurepäraselt CV Keskuse ja Ringieri tööportaalide portfelli Baltikumis ning klientidele pakutakse kvaliteetset teenust,“ märkis Verslo Žinios UAB tegevdirektor Ugnius Jankauskas.