Saku Õlletehase sünnipäevaks loetakse 1820. aastat, mil Saku mõisa tollane omanik saksa soost krahv Karl Friedrich Rehbinder asutas mõisa juurde õllekoja. Kahesaja viimase aasta jooksul on Saku Õlletehas seisnud alati innovatsiooni, moodsa õlletootmise ja ühiskonnaga ühes taktis astumise eest. Zeitgeist’i hea tundmine ongi muutnud Saku Õlletehase piirkonna üheks võimsamaks joogitootjaks.

Saku Õlletehase portfelli kuuluvad lisaks kodumaistele ja rahvusvahelistele õllebrändidele ka siidrite, long drink’ide, energia- ja karastusjookide ning veebrändid. Iga-aastaselt antakse suur panus nii Eesti majandusse, kultuuriellu kui spordi arengusse ning erilise kirega seistakse Eesti õllekultuuri kõrge taseme eest. Väga suure osa Saku Õlletehase tootevalikust moodustavad aga alkoholivabad tooted. Saku Õlletehase alkoholivabade toodete portfelli kuuluvad nii alkoholivabad õlled, maitseõlled, siidrid kui ka long drink.

Tunne end Sakus hoituna!

Saku Õlletehases töötab keskmiselt umbes 300 inimest, kõikudes mõnevõrra sõltuvalt hooajast. Õlletehases töötavad väga erinevate elualade esindajad – laboritehnikutest tootmistöötajateni ja turundusinimestest müügitöötajateni välja. Just inimesed on tehase jaoks see kõige kallim vara ja oluline on, et iga professionaal tunneks end Saku Õlletehases väga hästi ja hoituna – et hoitud oleks vaimne tervis ning tagatud maksimaalselt turvaline töökeskkond. Tööohutuse kõrval on Sakus fookuses töötajate heaolu laiemalt: juba 2013. aastal liitus õlletehas tervist edendavate töökohtade võrgustikuga. Alates 2020. aasta kevadest osaletakse ka peresõbraliku tööandja programmis ning ettevõttele on omistatud ka peresõbraliku tööandja hõbemärgis.

Suure kohaliku joogitootjana tajub Saku Õlletehas hästi oma rolli ka ühiskonnas. Läbi aastate on Õlletehas toetanud nii kultuuri, haridust kui ka sporti ning oma toodete ja toetusega erinevatele ettevõtmistele õla alla pannud. Niisamuti panustab õlletehas palju ka kogukondlikku ellu, et Saku kohalik elukeskkond oleks elujõuline, mitmekesine ja jätkusuutlik ning pakuks kohalikele elanikele palju võimalusi täisväärtuslikuks eluks ja huvitegevuseks.

#TeamSaku pakub parima diili

Team Saku pakub kõigile töötajatele ka suurepäraseid hüvesid. Soovid saada aastapreemiat ning talvel 7 päeva lisapuhkust? Saad. Soovid töötada paindlikult? Jah, võimaldame ka tööd kodukontoris. Jaanipäeval, sünnipäeval ning jõuludel hoolitseme selle eest, et kurk ei kuivaks ning kui meil tulevad uudistooted, siis ka need saab meie kulul ära maitsta. Muul ajal pakume võimalust soodsama hinnaga tooteid soetada. Lisaks on töötaja sünnipäev täiendav vaba päev, pakume ka haiguspäevade hüvitist ja koolitoetust töötajate lastele. Ja kui soovid, et tööandja tooks Sind ise hommikul tööle, siis ära muretse - meie panime oma bussi juba Sinu jaoks sooja!

Lisaks loob õlletootmise ja kogu kontserni rahvusvaheline haare palju võimalusi ka töötajate karjääri arenguks – kui on ambitsiooni tegutseda suurelt ja soov teha karjääri väljaspool Eestit, on võimalused selle tarbeks valla.

Me oleme #TeamSaku. Tere tulemast õlletootjate kõrgliigasse!

Vaata lähemalt: www.saku.ee

Koos nulli suunas ja edasi

Carlsberg Grupi liikmena oleme kestlikkuse programmi „Koos nulli suunas ja edasi“ raames võtnud endale eesmärgiks saavutada aastaks 2040 täielik süsinikuneutraalsus kogu tootmise väärtusahelas. Keskkonnasäästlikkus ja vastutustundlik ettevõtlus on meie jaoks väga tähtsal kohal ning osa meie igapäevasest tööst. Juba 2013. aastal osales Saku Õlletehas esmakordselt Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksi küsimustikus, mis on Eesti vanim ja tunnustatuim ettevõtete tegevust kestlikkuse vallas hindav mõõdupuu.

Saku Õlletehase mõned suurimad roheteod:

  • Saku Õlletehas vahetas 2021. aastal välja oma autopargi neljanda põlvkonna Toyota hübriidautode vastu.

  • Alates 2021. aastast pakendab Saku Õlletehas Saku õllede purkide multipakid kilesse, mis on valmistatud sajaprotsendiliselt taaskasutatud materjalidest.

  • Eesti suurim tööstushoone katusele rajatud päikesejaam asub Saku Õlletehase katusel.

  • Juba enne hoonete katusele oma päikesepargi rajamist tugines Saku Õlletehas täielikult taastuvale elektrile – järjepidevalt alates 2016. aastast on Saku Õlletehases kasutatav elekter olnud roheline.

  • 2023. aastal tunnustati Saku Õlletehast ainukese joogitööstusettevõttena Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksi kuldtasemega.

Jaga
Kommentaarid