2021. aastal hõiskas kinnisvaraarendaja Scandium välja, et ehitab Mustamäe Keskuse kõrvale 24-korruselise kortermaja. „Meie nägemuse järgi saab märkimisväärse kõrgusega tornmajast Mustamäe ja kogu Lääne-Tallinna uus maamärk. Arhitektuurikonkurss on lõpusirgel ja ehitusega plaanime alustada järgmise aasta lõpus,“ kommenteeris toona Scandium Kinnisvara tegevjuht Maido Lüiste.

Tänaseni pole aga kopp maasse löödud ning lähemalt uurides selgus, et ettevõte otsustas arenduse hoopis maha müüa. „Otsustasime projektist väljuda ja keskenduda Scandiumi teistele väga suurtele arendustele,“ põhjendas ettevõtte tegevjuht Maido Lüiste müümise tagamaid.

Mustamäe tornhoone ostis ära ettevõte TTP. „Enne müüki väärindas Scandium Kinnisvara kinnistut oluliselt, kujundades sinna väärika ilusa disainiga hoone ning võttes sellele ära ka ehitusloa. Väljaehitamine jääb nüüd TTP-le, kellest usume, et tulem tuleb väga hea,“ lisas Lüiste.

Suurest Mustamäe projektist müüsid nad ära siiski vaid osa. „Endiselt kuulub meile kõrvalolev ärikinnistu, kuhu oleme planeerimas üsna mahukat Mustamäe tervisemaja.“