Maailmatasemel akrediteering 

Ettevõtliku juhtimise MBA-programm kuulub maailma 2% ehk 300 parima hulka ja on saanud akrediteeringu mainekalt organisatsioonilt Association of MBA (AMBA). Tegemist on esimese ja ainsa AMBA-akrediteeringuga mitte ainult Eestis, vaid kogu Baltikumis. AMBA teised liikmed on näiteks Imperial College Business School, London Business School, INSEAD, University College London – School of Management ja HEC Paris. 

Individuaalne coaching karjääri arendamiseks 

MBA-õppekava käigus ei jää sa oma ambitsioonidega üksi. Sind toetab kogenud coach, kellega kohtud üks-ühele-sessioonidel kõigi kolme semestri jooksul. Personaalne juhendamine aitab sul püstitada selged karjäärieesmärgid ja suunab sind õigele teele. Tähelepanu! Tegemist võib olla elumuutva kogemusega. Mõtle enne hoolikalt läbi, kas oled valmis, et karjääriga seotud unistused täituvad palju kiiremini, kui sa oodata oskaksid.  

Teooria ja praktika harmoonia ning magistrikraad 

Meie MBA-programm ei keskendu ainult teoreetilistele teadmistele. Õpingud lõpetab ettevõtte probleemi lahendav projekt, millest saab kooli lõpetamiseks vajalik ärijuhtimisprojekt. See ühendab teooriat ja praktilisi kogemusi, valmistades sind ette reaalse juhtimismaailma väljakutseteks. Lisaks saad lõpetajana magistrikraadi, mis näiteks Soomes pärast MBA läbimist võimalik ei ole. 

Mitmekülgne majandusteaduskond ja võimalused start-up-maailmas 

TalTechi majandusteaduskond pole mitte ainult Eesti suurim, vaid ka kõige rahvusvahelisem majandushariduse pakkuja. Times Higher Educationi rahvusvahelises edetabelis oleme äri- ja majandusvaldkonnas maailma parima 301–400 seas ning sotsiaalteaduste vallas jätkuvalt 201–250 seas. 

Siin on sul võimalus mitte ainult õppida, vaid ka käivitada oma start-up, osaleda äriideede konkurssidel ja rahvusvahelistes suvekoolides. Lisaks saad valida valikaineid, mida õppida EuroTeQ ülikoolides, nagu Taani Tehnikaülikool ja Müncheni Tehnikaülikool. 

TalTechi majandusteaduskonna õppejõud on hoolikalt valitud teadlased ja oma ala silmapaistvad praktikud, kes annavad sulle oskuslikult edasi oma teadmisi. Lisaks on  haridus- ja teadusministeeriumi statistika kohaselt TalTechi lõpetajate palgatase 26 protsenti kõrgemkõigi Eesti kõrgkoolide lõpetajate keskmisest. Majandusteaduskonna vilistlased on edukad ja ühiskonnas mõjukad kõneisikud. 

Paindlik õppimine ja elukestvad võrgustikud 

Ettevõtliku juhtimise MBA-õpingute ajal toimuvad kohapealsed sessioonid üks kord kuus kolme päeva jooksul, millele lisanduvad veebipõhised sessioonid, tagades paindlikkuse töö- ja pereeluga ühildamisel. Õppekava on võimalik lõpetada 1,5 aastaga. Lisaks annab programm võimaluse luua elukestvaid võrgustikke, sõprussuhteid ja sidemeid, mis on ärijuhtide jaoks üliolulised. 

Tulevik, mille kujundad ise 

TalTechi MBA ei ole lihtsalt kraad, see on mitmekülgsete karjäärivõimaluste võti. Lõpetajana oled omandanud strateegiliste otsuste tegemise oskused, juhtimisoskused ning väga kohanemisvõimeline pidevalt muutuvas ärikeskkonnas. Ole sa tulevane ettevõtja, juht või spetsialist – TalTechi majandusteaduskond annab sulle selle jaoks vajalikud tööriistad ja teadmised. 

Sisseastumistingimused 

MBA-programmi saab kandideerida alates märtsist, vaja on kõrgharidust ja vähemalt kolmeaastast töökogemust keskastmejuhi või spetsialistina. Kui soovid saada osa sellest ainulaadsest kogemusest ja avastada, kuhu su karjäär võib areneda, siis ära jää maha! Esita oma avaldus ja astu samm lähemale tulevikule, mida oled alati tahtnud. 

Lenda veelgi kõrgemale! 

Avaldusi sisseastumiseks saab esitada 3. juuli keskpäevani 2024. 

Tutvu õppekavaga lähemalt siin ja esita avaldus: taltech.ee/ettevotlik-juhtimine 

Kui sinu õpingud hakkavad peagi lõppema või sul on bakalaureusediplom juba käes ja huvitud edasiõppimise võimalustest, tasub mõelda, mida edasi teha. Üks võimalus oma potentsiaali arendada on jätkata õpinguid TalTechi magistrantuuris. Tule 18. aprillil karjääriseminarile „Magistriks? Magistriks!“, et koguda kaalukaid argumente, mida ja miks õppida, ning 2. mail magistriõppe vastuvõtutingimuste infotundi, et kuulda nii sisseastumisest kui ka uurida lisa teaduskondadelt. Vaata lähemalt ja registreeru. 

 

 


Jaga
Kommentaarid