Nädala pärast algab BananaConf Tallinn, kus veedame koos mõne päeva, avastades:

  1. Miks sellised ettevõtted nagu EY, SAP ja VISA investeerivad ressursse plokiahela valdkonda.

  2. Kuidas sellised brändid nagu airBaltic, Moncler ja Rolls-Royce kasutavad Web3 tehnoloogiaid?

  3. Mida sina või sinu ettevõte saaks teha, et hoida interneti tulevikuga sammu?

Jagame ka palju muud olulist teavet viimaste tehisintellekti ja XR-i edusammude, järgmise põlvkonna reklaamimaailma ning lojaalsusplatvormide ja reaalmaailma varade tokeniseerimise kohta. Lisaks käsitleme tehnilisemaid teemasid, sh airdrop farming, bitcoin ja ordinals, DeSci ning L2 ja ZK.

Need, kes on kõik need kontseptsioonid juba selgeks saanud – tulge tutvuma ja suhteid looma oma valdkonna legendidega või osalege süvitsi minevates töötubades ning õppesessioonides.

Või lihtsalt tulge nautige meie kunstigaleriid ja Web3 mänge, mille oleme teie jaoks Eestisse kokku toonud.

Viis lava

Sel aastal toome Tallinnas lavale ligi 150 inimest rohkem kui 30 riigist, kellest vaid 15 on eestlased! Ning selleks, et katta kõiksugu huvitavaid teemasid, laieneb meie üle saja sessiooniga programm VIIELE lavale:

  • Põhilava (Katelde saal), kus brändid esitlevad oma Web3 tehnoloogiate kasutuskohti ja kõige silmapaistvamad internetiinnovaatorid jagavad oma visiooni tulevikust.

  • Executive-lava (Stalkeri saal), kus arutelud muutuvad taktikalisemaks, keskendudes endiselt ehitajate ja tippjuhtide inspireerimisele astuma järgmist sammu.

  • Avaliku arutelu lava (Väike saal), mis annab sulle võimaluse liituda aruteludega, kus arutame üheskoos, kas esitletud innovaatilised kontseptsioonid on mõistlikud.

  • Õppesessioonide lava (Terrassisaal) esinejatega, kes õpetavad taktikalisi teadmisi, süvenedes erinevatesse teemadesse.

  • Arendajate töötubade lava (D-saal) on mõeldud neile, kes tegelikult kasutavad neid uusi tehnoloogiaid, et õppida vajalikke oskusi edu saavutamiseks.

Kõik saalid ja seal peetavad sessioonid on avatud osalemiseks kõigile piletiomanikele, kuid õppesessioonides ja arendajate töötubades osalemiseks tuleb eraldi eelregistreerida, kuna nende saalide mahutavus on piiratud.

Kohal on tippjuhid

Esmaspäevast kolmapäevani võõrustame Tallinnas kõige uuenduslikumate globaalsete brändide tippjuhte, kes muu hulgas esindavad järgmisi organisatsioone:

  • Luksusbrändid: Luxottica, Moncler, Rolls-Royce, Valentino

  • Protokollide ehitajad: Gateway.fm, IOHK Midnight, OnCyber

  • Finantsvaldkonna esindajad: Bankera, Binance, CoinsPaid, Gate.io, VISA

  • Muud ägedad ettevõtted: airBaltic, e-Residentsus, LaLiga

  • ... ja kõik suuremad konsultatsioonifirmad: EY, PwC, Red Hat, SAP

Lisaks toimub palju arendajatele ja asutajatele keskendunud sessioone ning mängudele ja SocialFi’le fookustatud ettekandeid, mida saate ka ise testida.

Piletid: bananaconf.xyz, alates 50 eurost

Mis veel BananaConf Tallinna raames toimub? 🍌

22. aprillil toimub Executive Day

See eriline üritus pakub süvitsi minekut sellesse, mis teeb Eesti ja Põhja-Balti regiooni unikaalseks. Esinevad erinevate sidusorganisatsioonide ja avaliku sektori esindajad, andes ülevaate siin regioonis toimuvast ning jagavad ka eelinfot tulevatest regulatsioonidest. Samuti arutavad investorid rahastuskliimat ja e-residentsuse meeskond selgitab, miks ning kuidas Eestis ettevõtet asutada, ilma siin füüsiliselt resideerumata.

Lisaks suurepärasele sisule pakub Executive Day erakordset võimalust laiendada oma võrgustikku teiste juhtide ja VIP-idega ning kõnelejatega väiksemas keskkonnas enne põhiürituse algust.

Näiteks VISA Euroopa krüptovaldkonna juht tuleb kohale vaid selleks ürituseks.

Ja ärge unustage VIP-üritusi:

  • VIP-saunaõhtu (21. aprill), kus 60 inimest kogevad ehtsat Põhjamaade kultuuri.

  • VIP-tervitusõhtusöök (22. aprill), et nautida suurepäraseid vestlusi maitsva toidu kõrvale.

  • VIP-purjejahipidu (24. aprill) pakub võimalust näha Tallinna merelt.

Kõigil VIP-piletite omanikel on juurdepääs kõigile neile üritustele!

Ja kirsiks tordil on toimumas ka kogukonnaüritusi!

Tundub, et kogukond on ärkamas ja plaanib konverentsi õhtuteks ning ürituse eel- ja järelpäevadeks palju lisasündmusi. Siin on mõned, mille jaoks saate juba registreeruda:

ETHTallinna häkaton (19.–21. aprill)

Poliitikakujundajate ümarlaud (25. aprill) – ainult kutsetega

Peagi jagame rohkem teavet lisasündmuste kohta.

Oleme tänulikud, et sellised organisatsioonid nagu airBaltic, Bankera, Binance, Tallinna linn, CoinsPaid, EAS, EY, Garage Italia, Gateway.fm, GoEazy, IOG/Midnight, Lextal, OneOf Us, Sleap.io, Spectrocoin, VISA ja WoV Labs toetavad üritust.

Oleme tänulikud ka kogukonnale ja mittetulundusühingutele, nagu ApeCoin DAO, Azuki EU, Bored Ape Yacht Club, Eesti Veebi3 Koda, Euroopa Veebi3 Organisatsioon, Moonbirds, NFT Rooma, Põhjamaade Plokiahela Assotsiatsioon, Pudgy Penguins Europe ja World of Women, nende toetuse eest.

Piletid on saadaval aadressil bananaconf.xyz ja Delfi lugejatele on ka 40% sooduskood: DELFI

BananaConf Tallinn ootab kõiki Tallinna 22.–24. aprillil.

Jaga
Kommentaarid