Võlakirjapakkumise maht oli 12 miljonit eurot, mis tähendab, et investorite isu oli suurem kui pakkumine. Kokku osales emissioonis 1300 investorit. Läti investorid märkisid kogumahust 85%, Leedu 3% ja Eesti 12%. 

AS Grenardi Groupi juhatuse esimees ja tegevjuht Ģirts Rudzītis sõnas, et viimaste aastate majandustulemused kinnitavad, et juveelisektori jaekaubandus on osutunud ka jätkusuutlikuks ka raskematel aegadel. „Võlakirjade märkimise aktiivsus näitab, et investorid hindavad juveeliärisektori stabiilsust,“ lisas Rudzītis.

Pakkumises osalesid nii institutsionaalsed kui jaeinvestorid. AS Grenardi Group pakkus 10% fikseeritud intressimääraga ja kolmeaastase tähtajaga võlakirju. Kupongimaksed on igakuised ning esimene makse tehakse 31. mail.

Ülemärkimise tõttu jaotatakse investoritele võlakirjad järgmiste põhimõtete järgi:

1) Olemasolevatele võlakirjaomanikele, kes vahetasid oma tähtajalised võlakirjad uute vastu, lunastati märgitud võlakirjad täielikult. 

2) Emitent otsustas igale investorile eraldada piisava summa, mis tagaks liitumise mõne lojaalsusprogrammi vastava kategooriaga (vastavalt 500 eurot, 10 000 eurot ja 50 000 eurot). Ettevõte lisas, et lähtus tellimuste ülejäänud osa jaotamisel eesmärgist luua kindel, mitmekesine ja usaldusväärne investoribaas. 

Emissiooni käigus pakkus AS Grenardi Group oma tähtajalistele 30. aprillil lõppevate võlakirjade omanikele võimalust need uute võlakirjade vastu vahetada. Üle 50% senistest võlakirjaomanikest otsustas seda võimalust kasutada ja kokku oli neil võlakirju summas 1,64 miljonit eurot.