Adidas andis teada, et ootab 2024. aastal oluliselt suuremat tulude ja kasumi kasvu, kui ettevõte oli siiani lootnud. Ettevõtte aasta ärikasumiks peaks kujunema 700 miljonit eurot. Eelnevalt oli prognoos 500 miljonit eurot.

Kasumile annab hea väljavaate ka kahjumit tootnud Yeezy kollektsiooni laoseisu vähendamine pärast seda, kui nad lõpetasid koostöö räppar Kanye Westiga. Ettevõte arvab, et seniste Yeezy kollektsiooni varude müük toob ettevõttele lisatulusid hinnanguliselt 200 miljoni euro kanti.

Ettevõtte sõnul kasvas nende esimese kvartali ärikasum 336 miljoni euroni, mis on 60 miljonit eurot rohkem aasta tagasi sama perioodi jooksul. Samas tunnistab ettevõte, et mittesoodustavad valuutamõjud avaldavad olulist mõju ka ettevõtte kasumlikkusele, andes tunda nii käivetes kui marginaalides.

Yeezy toodete müügikasv kinnitab, et teatavat hoogu järgnevaks aastaks, mis teeb Adidasest kindlasti ühe parima kasumlikkusega äris selles vallas. Spordiriiete tootja loodab olulist tõuget käibele ka koostööst olümpiamängudega.