Telia ei ole mitte ainult telekommunikatsiooniettevõte, vaid ka üks Eesti suurimaid tarkvaraarendusfirmasid ligi 300-st IT valdkonna spetsialistist koosneva üksusega.

Selleks, et tuua ka edaspidi turule uusi ja innovaatilisi teenuseid ning pakkuda klientidele maailmatasemel kasutuskogemust, on ettevõttel plaanis mitmeid majasiseseid arendustiime tipptegijatega täiendada.

„Meie tänases üksuses töötavad ühistes meeskondades nii Telia enda IT-valdkonna inimesed kui ka mitmete partnerettevõtete arendajad ning me investeerime igal aastal miljoneid eurosid oma digikeskkondade ja -toodete kasutuskogemuse parendamiseks. Kuna meie IT arendusvõimekuse vajadus on stabiilne ja pikemaajalisem, siis on värbamiskampaania peamiseks fookuseks tugevdada majasiseseid võtmekompetentse. Selleks oleme võtnud selge suuna lähima aastaga värvata Telia ridadesse juurde kuni 50 IT-tippspetsialisti,“ kommenteeris uute töötajate kaasamise plaane Telia IT ja analüütika üksuse juht Teet Tiisvelt.

Peamiselt asub Telia värbama IT valdkonna arendajaid, nendele lisaks otsitakse veel valdkonna arhitekte, testijaid ja tooteomanikke.

Teet Tiisvelt sõnul algab IT spetsialistide värbamiskampaania aprilli lõpus ning kestab sõltuvalt kampaania tulemustest kuni aasta lõpuni.

„Kuna oleme oma põhivaldkondade turuliider ning tegutseme sektoris, mis on pidevas muutuses, siis saame pakkuda valdkonna tipptegijatele huvitavaid ja arendavaid väljakutseid. Meie ettevõttes valitseb suurepärane töökeskkond ja juhtimiskultuur, kus väärtustatakse avatust, koostööd ning pakutakse erinevaid isiklike arenguvõimalusi. Samas väärtustame Telias kõrgelt ka töö- ja eraelu tasakaalu, pakkudes oma inimestele paindlikke töötamise võimalusi, täiendavat puhkust ning riiklike pühade ja tähtpäevade ajal ka nn sillapäevi,“ lisas Tiisvelt.