Tähelepanelikumad Marjeni ja Risto tegemiste jälgijad on täheldanud, et neid ei ole viimasel ajal üritustel paarina näha olnud. Ka saate „Teeme koos“ esilinastusele tuli Risto Marjenit toetama, kuid esilinastusele saabuti ja lahkuti sealt eraldi.

Marjen Võsujalg, kel on kinnisvara ka Hispaanias, veedab palju aega oma uue projekti „Teeme koos“ võttel: nimelt on naine võtnud ette projekti renoveerida kahetoaline ajale jalgu jäänud Mustamäe korter.

Kroonikale kinnitab Marjen kuuldusi ja sõnab, et Ristoga ollakse tänaseni sõbrad. „Kinnitan, et oleme lahku läinud. Kui Curly Strings laulab, et keegi kolmas ilmund on me vahele, siis meie vahele ei ilmunud. Musta pesu pesemist siit oodata ei maksa. Ma arvan, et see oli nii kena lahkuminek, kui üks lahkuminek üldse olla saab – väga lugupidav ja hooliv üksteise suhtes. Risto on ja jääb minu jaoks väga oluliseks inimeseks ning kindlasti võib meid ka tulevikus näha samas seltskonnas, sedapuhku lihtsalt mitte paarina,“ kinnitab Võsujalg, kes oli Ristoga koos viimased kolm aastat.

Marjen Võsujalg, Risto Vürst ja Marjeni seitsmeaastane tütar Mia

„Kuna olen pea kümme aastat olnud nüüdseks kahes kooselus, siis eesootavale kevadele lähen vastu mõningase ootusärevusega: naudin nii tütrega kui üksiolemise aega ning võtan teadlikult aega iseendale,“ sõnab ettevõtlik naine.

Marjeni sõnul ei ole ta enam ka ansambli Põhja-Tallinn mänedžer, vaid keskendub suurüritustele ja kinnisvaraärile. „Põhja-Tallinnaga tegeleb hetkel edasi Jaanus. See pole kuidagi seotud minu ja Risto suhtega, vaid saate salvestuste ning suviste suurüritustega – ajaliselt lihtsalt kõike ei jõua. Oleme omavahel pidevas suhtluses, nii et katki pole midagi, lubatud kontserdid saavad kenasti antud ja karavan läheb edasi,“ selgitab Marjen.