Viimane sõna internetti puudutava tehnoloogia vallas on ilmselgelt 5G. Tele2 on esimene Eesti mobiilioperaator, kes lisas 5G kõikidesse oma mobiilsete kõne- ja internetilahenduste pakettidesse. Samuti jäävad Tele2 äriklientidele mõeldud netipaketid silma just väga hea hinna poolest.

  • 5G Ärinett Piiramatu – selle paketiga ei pea Eestis äriasju ajades kunagi andmemahu pärast muretsema. Piiramatu on ideaalne lahendus äridele, kelle töö iseloom eeldab pidevat ühendust ja kes ei soovi netimahu täissaamise pärast muretseda. Piiramatu kiirus ja internet maksab ettevõttele kuus vaid 32 eurot.

  • 5G Ärinett 200 GB EL – selles paketis sisaldub 200 GB juhtmevaba netti Eestis ja 20 GB rändlust EL-is ning seda piiramatu kiirusega. Parasjagu rändluseks vajalikku netti sisaldav pakett sobib hästi äridele, kelle töös tuleb ette palju reisimist nii Eesti-siseselt kui ka välismaal ja soov on sel ajal 5G-kiirusega ühendust nautida. Paketi eest tuleb tasuda kuus kõigest 25 eurot.

  • 5G Ärinett 20 GB – selle veidi väiksema mahuga, kuid just tagasihoidlikumatest netikasutajatest äridele sobiva paketiga saab piiramatu kiirusega lahenduse, 20 GB netimahtu ja ka 10 GB netti EL-i rändluses kasutamiseks. Pakett on ideaalne valik eelkõige Eestis tööasjade toimetamiseks, aga selles sisalduv rändluse maht katab ära ka reisimisel ette tuleva mõõduka netikasutuse. Paketi hind on vaid 11 eurot kuus.

Kas sa pole kindel, mis pakett sinu äri vajadustega kõige paremini klapib või sul on teenuse osas erisoove? Jäta oma andmed Tele2 ärikliendi veebilehele ja sinuga võetakse sobivaima pakkumise tegemiseks ühendust.

Miks on 5G oluline ja ärile kasulik?

Ülikiire 5G on muutunud osaks igapäevaelust ja just seetõttu on see nüüd sees kõigis Tele2 netilahendustes ning 5G-võimekusega on muidugi ka ühenduseks vajalikud seadmed. See kõik kokku aitab tagada veelgi parema kasutuskogemuse – mida see aga täpsemalt tähendab?

5G on mobiilsidetehnoloogia viies generatsioon ja sellele täies mahus ülemineku eesmärk on pakkuda kasutajatele kiiremat ning võimsamat kasutuskogemust: suuremat andmeside kättesaadavust ja tippkiirust, väiksemat viiteaega, veelgi paremat töökindlust, üüratut võrgumahtu ning ühtsemat kasutuskogemust.
5G võimaldab näiteks:

  • veelgi kiiremat internetti;

  • umbes 3–4 korda kiiremat andmevahetust võrreldes 4G-ga;

  • kiiremat allalaadimist suuremahuliste failide puhul;

  • paremat ja stabiilsemat ühendust;

  • kvaliteetsemat videovestlust liikvel olles, HD-pilti (oluline virtuaalkoosolekutel).

Mida 5G-netiühenduseks veel vaja on?

Tele2 ärikliendile mõeldud 5G-netiteenustest saab maksimumi võtta neid toetava 5G-seadmega. Tele2 valikus on selleks lausa kaks seadet: näiteks 5G ruuter H158, mis on ideaalne kontorisse ja tuleb kasutamiseks vaid pistikuga ühendada. Teine, Nokia FastMile 5G vastuvõtja sobib nii sise- kui ka väliskasutuseks, pakkudes kvaliteetset ühendust iga ilmaga, aga sellele seadmele on oluline juurde võtta ka WiFi-ruuter.

Meelepärase seadme saab kohe välja osta, aga võimalik on valida ka kuurent. Kuldreeglina on ruuteri elueaks 3–5 aastat, mille järel võib märgata, et netikiirused jäävad aeglasemaks või ühendus kipub tihedamini katkema. Tele2 ärikliendina aga sellele mõtlema ei pea, sest iga nelja aasta järel vahetab Tele2 seadme uusima vastu välja – alati ajaga kaasas ja tipptehnoloogia!

Kuidas tagada äri interneti turvalisus?

Küberhügieeni eest hoolitsemise reeglid on ka uusima 5G-tehnoloogiaga võrgus samad. Seda eelkõige praegusel ajal, kui pahalased on eriti aktiivsed ja kasutavad üha nutikamaid võtteid. Kasutada tuleks tugevat salasõna ja kaheastmelist autentimist, kindlasti viirusetõrjet ning WiFi-võrgu puhul tasuks veenduda, et see on turvaline.

Kontorineti saab turvalisemaks muuta näiteks Tele2 pakutava Bitdefenderi viirustõrjega, mis blokeerib viirused, cryptolocker-pahavara, pakub kaitset rünnakute eest ja palju muud. Netipaketiga koos saab aga lisaks kaasa valida ka turvaseadme Plume SuperPod, mis teeb WiFi-võrgu nutikamaks, turvalisemaks ja lihtsamini hallatavaks. Plume’i võrgukaitse uueneb pidevalt ja uute pahavarade ilmumisel täiendatakse kaitset. Turvaseade kaitseb minimaalse kuutasu eest ettevõtet õngitsemise, krüptokaaperdamise, pahavara, lunavara, robotvõrkude ja muude levinud rünnakute eest.

Jaga
Kommentaarid