Silmäasema on tunnustatud nägemis- ja silmatervishoiuteenuste turuliider Soomes. Eagle Visioni prillipoodide keti omandamisega tugevdab ettevõte oma rolli Eestis.

„Meie eesmärk on ühendada Soomes järeleproovitud praktikad kohaliku teenindusega ja luua ka Eestis ainulaadne teenustepakett. Eagle Vision on traditsiooniline ja austatud kaubamärk, mis pakub meile selleks palju võimalusi,“ ütles Merliin Orumaa, Silmäasema Eesti piirkonnajuht.

Eagle Visioni omanik Erik Pree leiab, et edu saavutamiseks konkurentsitihedal optikaturul on head ja tugevad partnerlussuhted väga olulised.

„Meil on hea meel, et Silmäasema saab Eagle Vision omanikuks. Tehing tugevdab meie positsiooni Eesti optikaturul ja aitab tulevikus veelgi enam kasvada. Ootan huviga, mida me Eagle Visioni brändi all tulevikus koos saavutada saame,“ ütles Eagle Visioni endine omanik.

Eagle Visioni kõrval kuulub Silmäasemale veel teinegi Eesti optikaettevõte. Viie kauplusega Tallinna Optika läks Soome ettevõtte omandisse 2017. aastal ning tegutseb endiselt Tallinna Optika nime all. 

Möödunud aastal oli Eagle Visioni käive ligikaudu 2,8 miljonit eurot.