Ettevõtte senine juht ja asutaja Raul Potisepp jätkab ettevõtte juhatuses ning asub ametisse kasvujuhina.

Eleport opereerib hetkel üle 800 laadimispunkti Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas. Selle aasta lõpuks plaanib ettevõte jõuda 1350 laadimispunktini. Jakub Mileri määramisega tegevjuhiks plaanib Eleport kiirendada oma kasvu uutel turgudel Kesk- ja Ida-Euroopas.

„Jätkusuutlik energia pakub oma kiiresti areneva maastiku tõttu ettevõtetele erakordset ärivõimalust lühikese aja jooksul hüppeliselt kasvada. Lisaks majanduslikule potentsiaalile pakub see ettevõtte eesmärgitunnetusega ühtivat võimalust mõjutada positiivselt inimesi, kui ka meie planeeti,“ ütles Miler.

Jakub Mileril on üle 15-aastane rahvusvaheline juhtimiskogemus. Eleporti teatel on ta töötanud erinevatel ametikohtadel, mis on hõlmanud ettevõtete juhtimist ja laienemist uutele turgudele.

„Pärast kaheksat aastat, mille jooksul sai Eleport kasvatatud nullist üheks juhtivaks tegijaks Kesk- ja Ida-Euroopas, on aeg tegevjuhi positsioon edasi anda. Arvestades Jakubi tohutut kogemuste pagasit, on ta Eleporti jaoks tugev täiendus. Tal on olemas kõik eeldused viimaks Eleporti kasv järgmisele tasemele,“ kommenteeris kasvujuht Potisepp.

Eleporti teatel prognoosivad nad 2024. aastaks ligikaudu 300-protsendilist tulude kasvu.