1. Vaheta välja köögimööbel

Köögimööblit kasutatakse kodudes tihedalt, see kulub ja kasutamistavadki muutuvad, seega võib juhtuda, et kümme aastat vana köögimööbel on veidi ajale jalgu jäänud. Uuemad materjalid ja lahendused on mugavamad ning jätkusuutlikumad, et kodune kokkamine jätkuvalt rõõmu ja elamusi pakuks.

Kui vana köök on töökõlbulik, piisab värskenduseks ka tööpinna ja kapiuste vahetusest. Kui aga kulumise märke on rohkem ja on tekkinud vajadus ka paigutuse muutmiseks ning köögiseadmete vahetuseks, tasub kaaluda terve köögimööbli vahetust, et köök sobiks paremini kokku sinu ülejäänud interjööri ja praeguse elustiiliga.

2. Mis ühele vana, see teisele uus

Korteri keskpunkt on enamasti elutuba, kus veedetakse palju aega. Vaata üle, kas lisaks mööblile ja valgustusele vajavad värskendust ka põrand, seinad ning lagi. Kevadsuvine hooaeg on mugav suurema remondi tegemiseks. Kui ka pehme mööbel vajab hoolt, siis telli selleks spetsiaalne puhastus või kaalu istemööbli vahetamist uuema ja mugavama vastu.

Sama pilguga käi üle ka teised eluruumid – magamistuba, lastetoad, esik, garderoob, kodukontor jne. Kui mõni mööbliese ei täida enam oma funktsiooni, saada need teisele ringile, et saaksid rahus valida oma koju uued voodid, kapid, lauad ja toolid, mis vastavad paremini sinu ja su pereliikmete vajadustele.

3. Värskenda vannituba

Koledaks läinud vannitoaplaatide ja katkise sanitaartehnika puhul ei aita muu, kui need täies mahus välja vahetada. Ka vannitoa remont tasub ette võtta ühekorraga, et saaks korrektselt välja vahetada põranda- ja seinaplaadid, teha torutööd, paigutada uus valamu, dušinurk või vann ning muud sisustuselemendid. Värskelt remonditud vannituba näeb hea välja ja pakub igapäevaselt lõõgastavaid hetki.

Remondi käigus saad lasta paigutada kõik oma käe järgi. Näiteks, kui oled igatsenud pesumasinat ja kuivatit, saad vannitoa paigutuse ümber planeerida, et seadmed sinna mahutada. Samamoodi ehitatakse vanemates korterites tihti kokku WC ja vannituba, et avarust juurde saada.

4. Ära unusta ka rõdu

Kui sinu korteril on rõdu või terrass, siis nüüd on õige aeg ka seal värske pilguga ringi vaadata, mida võiks ümber korraldada, et kevadel ja suvel päikselisi ilmu nautida.

Alusta kevadisest suurpuhastusest. Seejärel värvi vajadusel seinad ja piirded ning vali rõdule sobiv vaip ning suvemööbel, näiteks mugav diivanikomplekt või hoopis söögilaud koos toolidega.

Hubasust saab rõdule luua taimede ja lilledega. Praktiline ja tore on rõdule paigutatud minikasvuhoone, milles hoole ja armastusega kasvatada lõhnavaid maitsetaimi, maasikaid ning tomateid.

5. Võta ette põhjalikum remont

Kui korteri viimasest renoveerimisest on möödas rohkem kui seitse aastat, on aeg suuremaks ja põhjalikumaks remondiks. See tähendab juba tunduvalt suuremaid ehitustöid, nagu seinte ja lagede pahteldamine ning viimistlemine, põrandakatete vahetus, akende ja uste väljavahetamine jne.

Kui pangakontole kogunenud summast kõigi remonditööde tegemiseks ei piisa, tasub appi võtta remondilaen. Hüpoteeklaenu remondilaen on abiks ka köögimööbli vahetamisel, korteri sisustamisel ja vannitoa remondil.

Kinnisvara tagatisel remondilaen on paindlik, võimaldades väljaminekud jaotada kuni 20 aasta peale. Nii on sul igakuised kulud kontrolli all ja vajalik remont ei jää tegemata.

Remondilaenu taotlemine käib lihtsalt!

Hüpoteeklaenu remondilaenu taotluse saad esitada kodulehel ja laenuotsuse saad kätte juba ühe tööpäevaga. Raha on võimalik hakata kasutama 2–3 päeva pärast notariaalse lepingu sõlmimist.

Kui sul on küsimusi remondilaenu teemal, helista julgelt Hüpoteeklaenu tasuta lühinumbril 1203.

Tähelepanu, Hüpoteeklaen AS pakub finantsteenust. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja konsulteeri meie asjatundjaga!

Krediidi kulukuse määr on 12,98% aastas järgmistel näidistingimustel: laenusumma 10 000 €; tagasimaksete arv 84, intressimäär 7,9% + 6 kuu EURIBOR aastas, lepingutasu 300 €, laenu tagasimaksete summa 14511,63 € ja laenu kogusumma 14811,63 €. Laen tagatakse hüpoteegiga kinnisvarale ja laenu võtmisel tuleb sõlmida tagatisvara kindlustusleping.

Jaga
Kommentaarid