Skeletoni äriarenduse vanemasepresidendina hakkab Montrealis baseeruv Arsenault tegelema ettevõtte äritegevuse laiendamise ja uute rakenduste väljatöötamisega. Ühtlasi on ta Skeletoni esindaja Põhja-Ameerikas, eesmärgiga suurendada ettevõtte kohalolu Ameerika Ühendriikides ja Kanadas.

David Arsenault on raskeveo valdkonnas rahvusvaheline teerajaja, kes nägi varakult vastupidavate ja erakordse võimsusega superkondesaatorite potentsiaali. Veokite elektrifitseerimisega tegelemiseks asutas ta 2008. aastal oma doktritööst välja kasvanud ettevõtte Effenco Development. Arsenault on esitanud üle 30 superkondensaatoritehnoloogiaga seotud patenditaotluse. Effenco varad omandas 2022. aastal rahvusvaheline autotööstuskontsern Martinrea International, kus ta jätkas äriarendustegevuse toetamist.

„Vaieldamatult on kliimamuutuste takistamine meie põlvkonna peamine väljakutse. Inseneeriaõpingutest ajendatuna asutasin tehnoloogiaettevõtte, et elektrifitseerimispüüdlustele kaasa aidata. Skeletonis töötan sama eesmärgi nimel ning saan seda teha koos ambitsioonika ja pühendunud meeskonnaga. Olles olnud nüüdseks juba pea 20 aastat tegev energiasalvestuse valdkonnas, olen eriti põnevil Skeletoni superakude tehnoloogiast ja selle globaalselt mõjust,“ ütles kanadalane.

Skeleton Technologies teatas 13. mail 2024 laienemisest Prantsusmaale ja kavatsusest viie aasta jooksul investeerida järgmise põlvkonna akutehnoloogiate teadus- ja arendustegevusse ning superakude tootmisesse 600 miljonit eurot.

Skeleton Technologies on 2009. aastal Tartus asutatud Global Cleantech 100 ettevõte ja tehnoloogialiider kõrgvõimsusega enegiasalvestite valdkonnas. Üle 300 töötajaga ettevõtte tegutseb hetkel Eestis, Saksamaal ja Soomes. Skeletoni peakontor koos inseneeriakeskusega asub Tallinnas. Skeletoni klientideks on muu hulgas maailma juhtivad auto- ja transporditööstuse ettevõtted, tööstuslike seadmete tootjad ja elektrivõrgu haldajad, näiteks Hitachi Energy, Siemens, Honda, Skoda Electric, Shell, CAF, Martinrea jpt.