„Seiklusjutte Maalt ja Merelt pubi võiks nimetada oaasiks keset kõrbe. Sõites mööda Tartu maanteed Stockmannist lennujaama suunas, märkate tee ääres lehvivate lippudega fassaadi, mis viib Teid endalegi ootamatult Seiklusjuttude õdusasse ja üllatavasse maailma, kus on hea puhata ümbritsevast linnamelust,“ kirjeldataksel ühel veebilehel tänaseks ära lammutatud teatud ja tuntud pubi, mil nimeks Seiklusjutte Maalt ja Merelt.

Krundile Tartu maantee 44 hakatakse 2024. aasta II kvartalis ehitama glamuurset äri-ja elamuhoonet. Maja valmib 2025. aasta lõpus.

Hoone teeb eriliseks targa kodu lahendus. Mobiilirakendus võimaldab juhtida korterit ka kodust eemal viibides – saad reguleerida kütet, jahutust, ventilatsiooni ning valgustust. Lisaks vastata videofono kõnedele ning juhtida üldalade läbipääse. Targa kodu abil saavad elanikud ülevaate ka korteri vee- ja elektrinäitudest.

Korterite hinnad on kesklinna piirkonda arvestades ootuspäraselt krõbedad. Näiteks üks 49 ruutmeetrine ja kahetoaline korter maksab 298 900 eurot. Majas on müügil ka kortereid, mille hinnatase ulatub miljoni euroni. Nii maksab 113 ruutmeeriga neljatoaline korter 1 miljon ja 31 000 eurot.

Kokku on majas kortereid 34 ning juba on broneeringu leidnud neist veerandi.