Sellega seoses toimuvad muudatused Tuul Mobility OÜ ja tema tütarettevõtte Tuul Mobility SIA juhtkonnas. Alates 3. juunist liitus Tauri Kärson Tuul Mobility OÜ juhatusega. Alates 3. juunist ei kuulu Raivis Ozoliņš enam Tuul Mobility OÜ juhatusse. Kummagi ettevõtte juhatuses ei jätka Kristjan Maruste, Teet Praks, Raivis Ozoliņš ja Heigo Varik.

Tuule asutaja Kristjan Maruste sõnul toob Kärson oma pikaajalise ettevõtluskogemusega ettevõttesse uut vaadet ja aitab ettevõtet kindlal käel edasi viia. „Tauri Kärson on pikaaegse juhtimiskogemusega ning olnud mobiilsussektoris tegev üle 10 aasta. Tauri on hästi kursis valdkonna trendide ja rahvusvaheliste arengutega,“ kommenteeris Maruste. „Tuul on kasvanud tänaseks piisavalt suureks, et värske juhtimise all saavutada uus tase,“ lisas ta börsiteates.

Enne Tuulega liitumist asutas Tauri Kärson teiste ettevõtete seas ka autorendi ettevõtte Autolevi, mille ostis eelmisel aastal Urmas Sõõrumaa ja liitis selle Forus Grupiga. Kärson kuulus ettevõtte juhtimise juurde kuni tänavu märtsi alguseni.

Tuul Mobility võlakirjad on noteeritud ka First North börsil. Tuul Mobility müügitulu kasvas mullu ligi 2,9 miljoni euroni (kasv 37%), kuid jäi siiski jätkuvalt terve aasta peale poole miljoni euroga kahjumisse. Samas oli mullune teine poolaasta firma jaoks oluliselt edukam, kui 1,7 miljoni eurose müügitulu juures oli kahjumiks 197 eurot.