Uue nõukogu ülesandeks on panustada ettevõtte tulevikustrateegiasse, teostada järelevalvet võimaliku IPO või täiendava kapitali kaasamise üle, nõustada juhtkonda äriotsustes ning juhtimiskvaliteedi täiustamises.

Lev Dolgatsjov on Eesti investeerimiskogukonna ja idufirmade ökosüsteemi üks võtmetegijaid ja investor. Ta on ka investeerimisfirma Meemaeger Capitali juhtivpartner ja Syda Ventures asutajapartner. Varem on ta töötanud Eesti Äriinglite Võrgustiku (EstBAN) presidendi ja juhatuse liikme ning Euroopa Äriinglite Võrgustiku (EBAN) juhatuse liikmena. Samuti on ta nõustanud ja juhendanud arvukalt erinevaid start-up projekte ja ettevõtteid.

„Mul on suur au liituda Eleving Groupi nõukoguga. Võlakirjainvestorina olen alati imetlenud selle ettevõtte pühendumust innovatsioonile ja kasvule. Eleving Groupi tipptase on valdkonnas järjepidevalt silma paistnud. Olen põnevil eesseisvatest võimalustest ja väljakutsetest uues rollis,“ kommenteeris Lev Dolgatsjov.

Derek Urben on Ameerika investor, kes on eelnevalt viis aastat töötanud kahe miljardi USA dollari suuruses kasvuaktsiafondis Left Lane Capital, kus ta juhtis üle tosinat investeeringut rohkem kui 200 miljoni dollari ulatuses. Need hõlmasid finantstehnoloogia, tarkvara ja tarbijatele suunatud interneti ettevõtteid nagu näiteks Moove, Freetrade, Jackpocket, Salad ja teised. Varem on ta töötanud kauplemistehnoloogia tarkvaraettevõtte finantsjuhina. Hetkel on Urben asutajana seotud uue erainvesteerimisfirmaga, mis keskendub arenevatele turgudele, samuti töötab ülemaailmse mobiilsuse fintechi Moove ja hajutatud tehisintellekti andmetöötlusettevõtte Salad juhatuses.

„Liitun Eleving Groupiga teekonna sel hetkel, kui ettevõtte on oma arengus avamas täiesti uut peatükki. Eleving Group on saamas elutähtsaks lahenduseks probleemi juures, millega seisavad silmitsi peaaegu kõik arenevad turud: kohaliku krediidi puudumine ülivajalike ostude rahastamiseks ja ettevõtte loomiseks,“ ütles Derek Urben. „Pangad on nendel turgudel näidanud vähest osalust ja see jätab Eleving Groupile tohutu võimaluse pakkuda oma tooteid alateenindatud klientidele. Elevingi meeskond on kümne aastaga juba uskumatu äri üles ehitanud ja vaatame tähelepanelikult, mis on järgmisel kümnel aastal varuks.“

Nõukogu kolmandal liikmel Marcis Grinisel on laialdased kogemused investeerimise, tehnoloogia ja finantsvaldkonnas. Ta on digitaalse turunduse tehnoloogiaettevõtte Roibox kaasasutaja ja töötab seal tegevjuhina, täiustades PPC juhtimist automatiseeritud andmeanalüüsi ja positsioneerimise kaudu. Grinis on ka Eleving Groupi kaasasutaja ning mängis algusest peale otsustavat rolli selle jätkusuutlikus kasvus ja strateegia väljatöötamises. Lisaks on ta investor iseteenindustehnoloogiaettevõttes Tapbox ja fintech-äri kaasasutaja Balkani piirkonnas, kus ta juhtis strateegilise suuna ja tegevuste väljatöötamist.

„Vastse nõukogu strateegilisteks eesmärkideks on ettevõtte juhtimise ja järelevalve tugevdamine, orgaanilise kasvu saavutamine ning ühinemis- ja ülevõtmisvõimaluste aktiivne analüüsimine,“ märkis Grinis. „Lisaks on meie eesmärk laiendada ettevõtte tootepakkumist, et tõhusalt veelgi kiirendada kasvutrajektoori. Usume, et need algatused annavad meile tugeva positsiooni püsivaks eduks ja loovad lisaväärtust meie aktsionäridele.“