„Tänu heale koostööle Euroopa Investeerimisfondiga saame väikeettevõtjatele nüüd veel parematel tingimustel Kasvulaenu pakkuda. Soovitan kõigil ettevõtjatel, kes on pidanud plaani oma ettevõtet laiendada või uut äri alustada, meiega juba täna ühendust võtta. Kasvulaenu puhul on tegemist meie kõige populaarsema laenutootega, mille otsuse saab kätte kiirelt ja raha laekub kontole juba 2–3 tööpäevaga,“ ütleb Hüpoteeklaenu juht Toomas Paju.

Kasvulaen kasvatab sinu äri

Kinnisvara tagatisel Kasvulaen annab ettevõtetele jõudu ja hoogu paindlikel tingimustel. Kasvulaenu saab taotleda kuni 25 000 eurot ja laenuperioodi maksimaalne pikkus on kuni 15 aastat.

Kasvulaen on mõeldud uutele ja tegutsevatele mikroettevõtetele, kellel on 1–9 töötajat ning käive ja bilansimaht on alla 2 miljoni euro aastas. Ettevõttel ei tohi olla maksuvõlgasid ja esitatud peab olema viimane majandusaasta aruanne.

Paju sõnul vastab enamik Eesti ettevõtteid nendele kriteeriumidele. „Eestis on kümneid tuhandeid tublisid väikeettevõtjaid, kellele oleme valmis õla alla panema, et nad saaksid kiiremini oma eesmärke saavutada. Kasvulaenu saavad taotleda ka hobiettevõtted, mille omanikud käivad palgatööl ja tegelevad ettevõtlusega põhitöö kõrvalt, unistades, et ühel päeval kasvab nende ärist välja midagi suuremat,“ julgustab Paju.

Kasvulaenu võib taotleda nii olemasoleva ettevõtte laiendamiseks kui ka päris uue äri käivitamiseks. „Kui oled mõelnud oma ettevõtte peale, siis on just praegu hea aeg enda äriidee kasvama panna ja ettevõte käima lükata,“ ütleb Paju.

Hüpoteeklaen võimaldab laenu taotlemisel kasutada ka teise järjekoha hüpoteeki, mida paljud laenuandjad ei paku. Paju sõnul näevad nad, et teise järjekoha hüpoteeki kasutavad sageli pereettevõtted, kellel on kinnisvara tagatisel eluasemelaen juba võetud, kuid nüüd soovitakse ettevõttesse investeerida.

„Kõige sagedamini kasutatakse Kasvulaenu seadmete ostuks, investeeringuteks, äripinna ostmiseks, sisustamiseks ja remondiks, sõidukite ostuks ja laovarude soetamiseks,“ loetleb Paju.

Kasuta võimalust, taotle Kasvulaenu juba täna!

Tavapärasest soodsama intressiga Kasvulaen on mõeldud mikro- ja väikeettevõtjatele äritegevuse kasvatamiseks, käibevahendite soetamiseks ja uute ideede elluviimiseks.

Kasvulaenu taotlemiseks tuleb esitada kodulehel taotlus, lisada tagatiseks pakutavast kinnisvarast pildid ning laenupakkumise saad kätte juba 1 tööpäevaga. Kasvulaenu soodusintress 6,0% + euribor kehtib kõigile taotlejatele kuni 31. juulini.

„Kasvulaenu eesmärk on aidata ettevõtetel laieneda ja kasvada, sellest ka laenutoote nimi. Meil on hea meel, et suvise eripakkumise raames saame nüüd kuni juuli lõpuni Kasvulaenu pakkuda tavapärasest veelgi soodsama intressiga,“ ütleb Paju.

Soovid rohkem infot? Helista Hüpoteeklaenu tasuta lühinumbril 1203.

Tähelepanu, Hüpoteeklaen AS pakub finantsteenust. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja konsulteeri meie asjatundjaga!

Jaga
Kommentaarid