Laenu eesmärk on Hepsori sõnul finantseerida StokOfiss 34 ärimaja arendusprojekti ehitust Riias aadressil Ulbrokas 34. Lisaks pangale on arendusprojekti finantseerimisse kaasatatud ka finantsinvestorid, kelle poolt investeeritav summa on kokku 1,7 miljonit eurot.

Arendamisele tuleb ärihoone kontori-, kaubandus- ja laopindadega kogumahus ligikaudu 8 740 m2, mille valmimine on planeeritud 2025. aasta kolmandasse kvartalisse. StokOfiss U34 on kavandatud Hepsori rohelist mõtteviisi silmas pidades ning hoonele on väljastatud energiaklass A ja BREEAM jätkusuutlikuse sertifikaat tasemel „Very good“.

StokOfiss U34 on teine etapp Hepsori Ulbrokase tänava äärsest ärihoonete arendusest. Esimene etapp StokOfiss U30 valmis 2022. aasta neljandas kvartalis ning müüdi investeerimisfondile East Capital 2023. aasta teises kvartalis.

Hepsor alustab lisaks StokOfiss 34 projektile 2024. aastal äripindade ehitusega ka Manufaktuuri 5 projektis, kus lisaks äripindadele valmivad endises Balti Puuvilla Ketramise ja Kudumise Vabriku peahoones ka elamispinnad ning 2024. aasta lõpus või 2025. aasta alguses Ganibu Dambise äripindade projektiga Riias.