„Iga turist soovib tunda, et ööbib luksushotellis, isegi kui ta broneeris endale soodsamas hinnaklassis majutuse. Kui külastaja astub hotelli ning teda on tervitamas porine põrand või ilmetuks kulunud porivaip, siis on edaspidi küllaltki keeruline tema kogemust positiivseks pöörata,“ nentis Lindströmi esindaja Renee Razumov.

Tema sõnul on sama ootus ka toitlustusasutuste külastajatel – klient tahab olla kindel, et tema toit valmib hügieenilises keskkonnas.

„Kuid meie veendumus selles hakkab kujunema ammu enne, kui me lauda istume – sageli juba enne restorani astumist. Esimene pilk läbi akna- või ukseklaaside võib anda aimduse, kui erilist elamust sellest restoranist või kohvikust oodata tasub,“ lisas ta.

Seetõttu pöörduvad paljud majutus- ja toitlustusärid keskkonnasõbralikku tekstiilirenditeenust pakkuva Lindströmi poole. Lisaks tööriietele, mille poolest ettevõte ehk kõige tuntum on, toodab, rendib ja hooldab Lindström ka kvaliteetseid vahetusvaipasid, mis koguvad tõhusalt endasse külastajate jalgadega ruumi jõudva mustuse ja niiskuse. Ettevõte pakub ka mugavaid lahendusi tualettidesse – näiteks asendab ühekordsed paberid hügieeniliste puuvillaste kätekuivatusrullidega.

Porivaip on osa sisekujundusest

Lindströmi müügitreeneri Renee Razumovi sõnul võimaldab Lindström igal kliendil tellida sellise kuju ja disainiga vaiba, mis toetab ettevõtte visuaalset kuvandit.

„Ettevõttes, kus ruumikujundus on osa ärikontseptsioonist, peab ka põrandavaip ideaalselt interjööriga klappima. Ukse ees põrandal lebav porimatt on küll väga konkreetse funktsiooniga ese, kuid see on sageli esimene asi, mida külastajad läbi klaasukse näevad – see peab kutsuma teda sisse ja tõotama väga erilist elamust,“ selgitas ta.

Tema sõnul on oluline, et lisaks silmatorkavale ja meeldejäävale disainile oleks tagatud ka vaiba piisav hooldus.

„Lindström lepib oma klientidega kokku sobiva vaipade pesugraafiku, et isegi heledat tooni disainvaibad oleksid alati laitmatult puhtad ning kinnitaks külalistele, et see asutus hoolib puhtusest,“ sõnas ta.

Erivaibad töötajate jalavaeva vastu

Lisaks disainvaipadele ja standard porivaipadele rendib Lindström ka ergonoomilisi vaipu töötajatele, kes veedavad suure osa oma päevast jalgadel.

Ergonoomilised vaibad on kasutusel paljudes restorandes, kauplustes, lillepoodides, tööstusettevõtetes, kus on kergelt vetruva pinnaga spetsiaalne kummimatt säästab nendel seisvate töötajate jalavaeva. See vähendab tuntavalt ka libisemise ja kukkumise ohtu ning summutab samas ka sellele kukkuvate esemete lööki. Tänu ergonoomilistele mattidele on restoranides ja baarides terveks jäänud nii mõnigi käte vahelt libisenud klaas, tass ja pudel – iga purunenud ese on ettevõtjale kulu, mida pehme maandumine ära hoida aitas,“ sõnas Lindströmi esindaja.

Tekstiilid ka tualetti

Lindström pöörab oma tegevuses väga suurt rõhku tootmise ja hoolduse keskkonnamõjule. „Me tahame, et meie teenust kasutades saaksid ka meie kliendid oma jalajälge vähendada. Üks väga lihtne viis selleks on ühekordsete toodete asendamine korduvkasutatavate hooldatavate tekstiilidega. Näiteks on aasta-aastalt üha populaarsemaks saanud meie nutikad puuvillarullide jaoturid, mis tõrjuvad tualettidest ühekordsed paberrätikud,“ rääkis ta.

„Veel mõned aastad tagasi oli puuvillarull midagi, mida eestimaalased kohtasid pigem välismaal käies. Seda enam avaldab nende pakkumine Eesti hotellides ja restoranides neile muljet – need on vaiksed, nahasõbralikud ning ülimalt hügieenilised. Mis aga peamine – tänu puuvillarullidele kaovad tualettidest alati uputavad prügikastid ning tualettide üldmulje saab hulga puhtam ja viisakam,“ selgitas Renee.

Tema sõnul vähendab tualetiteenuse kasutamine asutuste halduskoormust, sest üks teenus garanteerib nii paberrätikute, tualettpaberi kui ka kätepesuseebi ja dosaatorite olemasolu ja korrashoiu.

„Lisaks annavad nii puuvillarulli jaotur kui ka näiteks tualetipaberi hoidja enne tühjenemist vastutava töötaja mobiiltelefonile signaali, et aeg rull vahetada – nii ei pea tualettide heakorra eest vastutav inimene neid pidevalt kontrollima ja saab oma aega suuremat väärtust loovatele tegevustele pühendada,“ lisas Lindströmi esindaja.

Lai valik tekstiiliteenuseid

Renee Razumovi sõnul kasutavad paljud majutus- ja toitlustusettevõtted ka Lindströmi teisi lahendusi – näiteks tööriideid, voodipesu, froteerätikuid ja -hommikumantleid, plekikindlaid laudlinu ja salvrätte ja palju muud.

„Seda, kas ja milliseid lahendused aitaksid ettevõttel oma külastajatele uut taset pakkuda, tasub otsustada koos Lindströmi esindajaga – meie kogenud eksperdid märkavad klientide ruume külastades kohe, kus teenus enim väärtust luua aitab,“ lisas ta.

Jaga
Kommentaarid