Laulasmaa ABC Selveris maksab 500g E-piima 20% hapukoor nüüdsest 1,99 eurot, kuid lugeja sõnul maksis toode veel selle aasta 28. mail 0,99 eurot. Seega on hapukoore hind läinud poole kallimaks. Selveri e-poes on hapukoore hind aga jätkuvalt 0,99 eurot.

Selveri kommunikatsioonijuhi Mariann Järvela sõnul oli antud hapukoor varasemalt Selveris lülitatud püsivalt hea tavahinna kontseptsiooni, mistõttu oli toode müügil ka väga hea hinnaga. „Meil vahetus hapukoore tarnija. Sortimendist läks välja E-piima hapukoor ja asemele tuli Farmi hapukoor tavahinnaga 0,99,“ selgitab ta.

Järvela lisab, et kahjuks tuli ette selline olukord, et kaupluses oli veel müügil eelmise toote laojääk ning uus hapukoor ei olnud veel lattu jõudnud. „Kuna kõnealune toode läks meie sortimendist välja ning ülevaatamisel oli ka püsivalt hea tavahinna sortiment, siis olid viimased tooted jäänud müüki n-ö orginaalhinnaga (E-piima hapukoor ei kuulunud enam püsivalt hea tavahinna kontseptsiooni),“ ütleb Järvela.

Uurisime jaeketilt lisaks, kas üldiselt on märgata mingisuguste toodete hindade langemist või tõusmist. „Languses on punase kala hind, tõusmas aga kakaoubade hind,“ kommenteerib kommunikatsioonijuht.