Spordibränd Outventure kuulub Venemaa ettevõttele Sportmaster. Selle tooteid võis näha müügil –50% soodustustega Sportlandi outlet’i e-poes.

Kuvatõmmis Sportlandi e-poest

„Ostame oma outlet-ketile spetsiaalseid eri pakkumistega hulgilao jääke, mis sisaldavad palju erinevaid brände. Mõni aeg tagasi oli ühe sellise ostu sees Outventure brändi tooteid. Jälgime pidevalt rahvusvahelistelt tarnijatelt ostetud kauba päritolu ning nüüd viime läbi täiendava kontrolli,“ sõnab Sportlandi tegevjuht Kaidi Kask.

Ta lisab, et pood otsustas kõrvaldada Outventure brändi kandvad tooted kõikidest poodidest. „Meil ei ole kunagi olnud ega ei ole ärisidemeid ettevõttega Sportmaster, kellele Outventure bränd kuulub,“ rõhutab Kask.

Sportland International Group mõistab hukka Venemaa agressiooni Ukrainas ja on osutanud Ukrainale abi eri heategevusprojektide kaudu, lisab ta.

2023. aastal oli ettevõtte Sportmaster müügitulu 159 miljardi rublat ehk ligikaudu 1,7 miljardit eurot. Võrreldes 2022. aastaga tõusis käive korralikult, koguni 14,3 protsenti.