Livonia Partnersi investeeringute juht Maarja Pärs märkis, et Stebby on suurepärane näide sellest, kuidas Livonia tahab toetada tugeva visiooniga juhtkondi ettevõtete omandamisel. „Stebby on olnud Livonia jaoks edukas kasvulugu ning töötajate heaoluhüvede turg on Baltikumis alles lapsekingades, seega olime Up Groupi huvist ja visioonist haaratud.“

Stebby on asutatud 2012. aastal ettevõtetele mõeldud töötajate heaoluhüvede haldamise platvormi pakkujana, mille kasutajate arv küündib üle 180 000. Kokku töötab ettevõttes 48 inimest. Ettevõte laienes Lätti ja Leetu 2020. aastal.

Up Group on aga töötajate heaoluhüvede teenuste turuliider, mille aastane käive küündib 759 miljoni euroni, tegutsedes enam kui 23 riigis.

„Stebby tehing võimaldab meil Euroopas ja eriti Balti riikides laiemalt kanda kinnitada. Samuti võimaldab see meil kasvatada spordi- ja vaba aja tegevuste suunda, nii nagu Fitpassiga teeme seda Serbias ning Actobiga (UpSport&Loisirs) Prantsusmaal,“ rääkis UpCoopi tegevjuht Julien Anglade.

Tehingu detaile ei avalikustata.