Laurence Van Wassenhove asus ettevõttes sekretärina tööle 1993. aastal, kuna see töökoht sobis tema puudega. Naisel on nimelt hemipleegia ehk ühe kehapoole täielik halvatus. 2002. aastal palus naine end üle viia teisele ametikohale ja tema palve rahuldatigi. Uus töökoht Van Wassenhove puudega aga ei sobinud. Olukorraga tegelemise asemel jätkas ettevõte naisele aga palga maksmist, kuigi ta tööd sisuliselt ei teinud.

Naise arvates diskrimineeriti teda tema puude tõttu ja ta nõuab kohtus nüüd tööandjalt moraalse kahju hüvitamist summas 650 000 eurot.

Van Wassenhove advokaat selgitas meediale, et puudega inimestele on töö väga tähtis, kuna see annab neile võimaluse ühiskonnas osaleda. Orange rikkus selle naise jaoks aga ära. „Nad eelistasid talle maksta selle asemel, et talle tööd anda,“ kirjeldas advokaat.

Orange’i esindaja sõnul panustasid nad aga aastaid sellesse, et Van Wassenhove saaks töötada oma tervisele sobivates tingimustes. Ettevõtte väitel pakuti naisele ka kohandatud ametikohta, kuid seda ei õnnestunudki lõpuks rakendada, kuna Van Wassenhove oli regulaarselt haiguslehel.