Täna juba 130 töötajaga Bigbanki tehnoloogiameeskonda soovitakse koheselt värvata juurde kümmekond valdkonnakogemusega ja pädevat tarkvaraarendajat, testijat ja süsteemianalüütikut, aasta lõikes otsitakse aga paarikümmet inimest.

Bigbanki juhatuse liikme ja tehnoloogiavaldkonna juhi Ken Kanariku sõnul on uue põlvkonna makseteenuste lahenduse loomine tippspetsialistidele võimalus ise kujundada panganduse tulevikku Eestis ja Euroopas. „Eesti oludes juhtub see iga kümne või isegi paarikümne aasta tagant, et mõni pank siseneb igapäevapanganduse turule ja luuakse täiesti uus ja kõige kaasaegsem makseteenuste lahendus. Liitudes tiimiga kohe, saad seda tulevikku ise kujundada, parimaid variante otsida ja kõige kaalukamates valikutes kaasa rääkida. Ühesõnaga unistuste töö kui oled oskustega, pealehakkaja ja ambitsioonikas IT-inimene,“ selgitas Kanarik väljakutse olemust. „Meie eesmärk on ehitada Eesti, aga miks mitte ka maailma parim pank. Alustame makseteenuste turule toomisest, siis liigume edasi teiste igapäevateenuste tarkvaralahenduste väljatöötamise juurde,“ lisas ta.

Bigbank on kõige rahvusvahelisema haardega Eesti pank, mis kuulub 100% Eesti omanikele. Kontsern tegutseb täna 9 riigi laenude- ja hoiusteturul ning soovib nüüd astuda järgmise sammu ning hakata oma klientidele osutama ka igapäevaseid makseteenuseid.

„Loome võimalusi inimeste elu parandamiseks ning soovime olla klientide poolt enim soovitatud digitaalse finantsteenuse pakkuja,“ kirjeldas Kanarik Bigbanki missiooni. Tema sõnul otsib Bigbank oma tehnoloogilist platvormi inhouse arendava ettevõttena pidevalt andekaid inimesi erinevatesse rollidesse. „Saada meile oma kontakt ja me võtame sinuga sobiva vaba ametikoha tekkimisel ühendust,“ kutsus ta üles kõiki huvilisi endast märku andma. Täna on Bigbankil 7 kontorit 6 riigis ning üle 500 töötaja.

Bigbank AS on Eesti kapitalil põhinev era- ja äriklientide laenudele ja hoiustele keskendunud pank, millel on lisaks tegevusele Eestis filiaalid Soomes, Rootsis, Lätis, Leedus ja Bulgaarias ning mis pakub piiriülese teenusena oma tooteid ka Austrias, Saksamaal ja Hollandis. Bigbanki bilansimaht ületab 2,5 miljardit eurot.

Jaga
Kommentaarid