Pliiats osutas Eestile! Armastatud Tartu restoran sai alguse juhuse tahtel ning pääses põlengust ehmatusega
(13)La Dolce Vita on Tartus üks kuulsamaid ja armastatumaid restorane, mis on pakkunud eksklusiivselt itaaliapärast toitu juba viimased 21 aastat. La Dolce Vita kaasomaniku Danilo Venturini sõnul on nende edu saladus püsikliendid ning äri selgus ja läbipaistvus.
La Dolce Vita restoran avati 2003. aastal endises Tartu politseiprefektuuri majas alumisel korrusel. 21 aasta jooksul pole restorani juhtkond muutunud. Siiani on La Dolce Vita ärijuht Danilo Venturini ja peakokk René Faoro. Nad kohtusid esimest korda juhuslikult Pärnu rannas 1999. aastal, kui Danilo oli juhuse tahtel Eestisse puhkusereisile tulnud. Danilo tunnetas, et itaaliapärasest heast söögist on Eestis vajaka, ja sedasi saigi alguse idee luua restoran. Danilo Venturini ise pärineb Põhja-Itaaliast Šveitsi lähedalt ja René Faoro Prantsusmaa lähedalt.
Pööraselt juhuslik algus