Mobiilside ja internet on enamasti esimesed teenused, mida ettevõttel toimimiseks vaja läheb. „Tegemist on elutähtsate teenustega, millega oleme nii harjunud, et märkame neid alles siis, kui tekivad tõrked. Samas pea kõik äritegevuseks vajalik – kaardimakseterminalid, klientidega suhtlemine, turundustegevused ja müük – sõltuvad kvaliteetsest ühendusest,“ rääkis Kala. Hea võrguühendus ja mobiilipakett, mis sisaldab äritegevust toetavaid lisateenuseid, mõjutavad otseselt ettevõtte majandustulemusi. „See on investeering, milleta äri ei saa edasi liikuda,“ ütles Kala.

Järgmisena tasub investeerida kliendikogemusse. „Praegustes konkurentsitingimustes ei piisa ainult toodete ja teenuste pakkumisest, vaid tuleks mõelda, kuidas kliendisuhtluses teistest eristuda. Võidavad need, kes suudavad müüa oma toodet hea teeninduse kaudu. Just kliendikogemus on valdkond, millesse panustades investeerid nii oma toodete ja teenuste kvaliteeti kui ka ettevõtte suurimasse väärtusesse ehk oma inimestesse. Tele2 ei saa küll aidata ettevõttel värvata parimaid inimesi, kuid saame anda inimestele parimad vahendid oma töö tegemiseks,“ rääkis ta. Näiteks pakub Tele2 Piiramatu Äri Mobiilis teenust, mis võimaldab ettevõtetel loobuda vanamoodsatest lauatelefonidest ja siduda lauanumbrid mobiilidega, tagades seeläbi suurema paindlikkuse ning kättesaadavuse.

Klient tahab tunda, et temast hoolitakse

Sageli juhtub, et helistades mõnda restorani või kauplusesse, laseb telefon pikalt kutsuda, kuid keegi ei vasta. Kui tööd ja tellimusi on palju, võib töötajatel olla väga kiire ning telefonihelin jääb märkamata. Tõenäosus, et klient helistab ettevõttele uuesti, ei pruugi just suur olla. „Palju parema mulje jätaks olukord, kus klienti tervitab telefoni kutsumisel sõbralik sõnum, näiteks: „Nii armas, et Sa meile helistasid. Tundub, et meil on hetkel natuke kiirem aeg, kuid lubame, et helistame Sulle tagasi!’’ Selline autentses brändikeeles häälteade annab kliendile märku, et temast hoolitakse ning tema pöördumist väärtustatakse,“ selgitas Kala.

Lisaks on võimalik luua mobiilinumbrile väikese kõnekeskuse ehk kõnejärjekorra struktuur. „Näiteks kui üks töötaja on haige või puhkusel, saab talle rakenduse kaudu lisada mugavalt asendaja või hoopis häälteate aktiveerida, mis annaks kliendile edasised toimimise juhised,“ kirjeldas ta.

Efektiivsed lahendused muudavad elu kergemaks

Ettevõtetes, kus kõnedele vastamine hõlmab teatud määral rööprähklemist ehk info otsimist, andmete sisestamist ja/või märkmete tegemist, tuleb töötajatele abiks tarkvaratelefon. „Tegemist on lahendusega, mis annab võimaluse teha kõnesid arvuti kaudu. Sealjuures saab töötaja teha oma tööd igast maailma nurgast, kus on toimiv internetiühendus, ja hoides kõrvaklapid peas, saavad käed kõne ajal klaviatuuril vabalt trükkida,“ kirjeldas Kala.

Kui kõnede sisu on kriitilise tähtsusega, saab ettevõtte numbrile lisada salvestuse, et ükski infokild kaduma ei läheks. Erilise eelise annab see müügitööle, kus igast kõnest sõltub ettevõtte käibenumber. „Salvestuste abil saab analüüsida ettevõtte müügikõnesid, kaardistada murekohad ja arendada seeläbi ka oma töötajaid. Lisaks saab hoida silma peal sellel, kui palju kõnesid on tulnud sisse või kui palju jäi vastamata. Nii on võimalik muuta tööd efektiivsemaks ja veelgi kliendikogemust parandada,“ ütles ta.

Tele2 pakub oma klientidele personaalset nõustamist, et leida iga ettevõtte jaoks just talle sobivad lahendused. „Suhtleme klientidega erinevate kanalite kaudu, et kaardistada nende vajadused ja pakkuda täpselt neile kohandatud lahendusi,“ selgitas Kala. „Meie müügijuhid lähenevad igale ettevõttele individuaalselt, pakkudes täiskaardistust ja sobivate lahenduste leidmist alates mobiilsidepakettidest kuni küberturvalisuse ja IT-lahendusteni.“

Investeering ettevõttesse tähendab ka valikut partnerite osas ja mõlemapoolset panustamist pikaajalisse koostöösse. Selleks pakub Tele2 paindlikke lahendusi vastavalt äri spetsiifilistele vajadustele ja personaalset kliendikogemust, sõltumata ettevõtte suurusest.

Jaga
Kommentaarid