„Aktsionäride ja ülevõtja (tänase OEG) vaated aktsia õiglase väärtuse osas erinevad olulisel määral, aga usutavasti suutsime kohtule veenvalt tõendada, et 1,40 eurot sundkorras üle võetud aktsia kohta oli ebaõiglane ja tegelik väärtus oluliselt kõrgem,“ ütles kohtusse pöördunud aktsionäre esindav vandeadvokaat Hannes Vallikivi advokaadibüroost WALLESS.

Olympic on omakorda veendunud, et ülevõtmisel makstud hind 1,40 eurot aktsia kohta määrati õigesti ja kohus peaks avalduse kõrgema hinna määramiseks täies ulatuses rahuldamata jätma, ütlesid Olympic Entertainment Group AS esindajad Advokaadibüroo COBALT vandeadvokaadid Kristina Schotter ja Annika Peetsalu.

Aktsionärid, kes ise kohtu poole ei pöördunud, kaasati ühise esindaja määramise kaudu kohtu poolt menetlusse ehk otsus omab mõju ka neile.

Avalduse esitasid kohtule muuhulgas East Capital Asset Management S.A, Invesco International Small Company Fund, Akami Holding OÜ ja teised, kes küsisid täiendavat hüvitist kokku üle 20 miljoni euro.

2018. aastal tegi investeerimisfirma Novalpina Capital kasiinoketi Olympic EG aktsiatele väljaostupakkumise. Aktsia eest pakuti 1,90 eurot. Ligi 64 protsenti ettevõttest kuulus läbi ettevõtete asutajatele Armin Karule ja Jaan Korpusovile, kes võtsid pakkumise vastu. Pakkumisest loobunud väikeaktsionäride aktsiad võeti lõpuks üle 1,40 eurose aktsia hinnaga.