Podcastis räägivad saatekülalised, kuidas liikuda läbi PHH Group’i vaevata rahvusvahelistele turgudele, millised on eri turgude iseärasused ja mis toob edu müüjale nendel platvormidel kaubeldes.

Kaup24 ja PHH Group’i võtmekliendi haldur Tuure Türkson räägib, kuidas PHH Group’iga liitudes saab hakata kohe lihtsasti müüma kõikidesse Balti riikidesse ja Soome ilma oma veebipoodi omamata ja seda läbi nende regioonide populaarsemate veebipoodide. Seeläbi saab ära kasutada nende veebipoodide suurt külastatavust ja oma müüki kasvatada. Iga kuu kasutab PHH Groupi lehti 12 miljonit klienti.

PHH Groupi Marketplace’i müüja ning Prime Line OÜ ja primeonline.ee veebipoe omanik Vitali Kozmin räägib, kuidas enamik nende müügist tuleb Leedu ja Soome turult.

Küsimusele, mida ta Marketplace’is uuesti alustades teisiti teeks, vastas ta, et hakkaks asja kohe alguses tõsiselt võtma, sest see on toonud neile suurt tulu ning kogu potentsiaal tasub ära kasutada.

„Meil on endiselt ka oma veebipood avatud, kuid saime aru, et PHH Group pakub meile oluliselt paremaid võimalusi. Neil on sõna otseses mõttes kõik parem, nii teenindus kui IT tehnoloogiad. Oma veebipoel sama taseme saavutamine on peaaegu võimatu, selleks peaks meil olema suur meeskond ja palju investeeringuid,“ jagab Vitali Kozmin

Et aru saada, kuidas oma poe müüki läbi Marketplace’i edendada ja saada kasulikke nippe PHH Group platvormidel kauplemiseks, toimub 17. septembril suur Marketplace’i tippkohtumine, kuhu kogunevad PHH Groupi spetsialistid ja parimad müüjad, et oma kogemusi ja nippe jagada. Üritus on kõigile osalejatele tasuta, kuid selleks tuleks eelnevalt registreerida SIIN!

Teisi Kaup24 saateid kuula SIIT!

Jaga
Kommentaarid