Netflixi teise kvartali käive kerkis aastaga 17% ning jõudis 9,6 miljardi dollarini. Sellega ületati analüütikute ootuseid, mis olid keskmiselt 9,53 miljardi dollari peal. Netflixi konkurendid sarnast kasvu näinud ei ole. „Paljude meie konkurentide jaoks on probleemiks see, et kuigi nad investeerivad palju sisusse, vaadatakse neid võrdlemisi vähe,“ ütles ettevõte oma kvartaliaruandes.

Teise kvartali kasum kerkis 48% ja jõudis 4,88 dollarini aktsia kohta (ootus 4,74 dollarit). Kvartali lõpuks oli Netflixil üle maailma 277,7 miljonit kasutajat.

Järgmisest aastast Netflix oma kasutajate arvu enam ei avalda. Paljud analüütikud on tõlgendanud seda kui halba märki ettevõtte edasise kasvu kohta. Samas tõsteti selle aasta kasvu- ning kasumlikkuse prognoosi.

Kolmandas kvartalis ootab Netflix käivet 9,73 miljardit dollarit, mis jääb alla analüütikute keskmisele ootusele 9,83 miljardi dollari peal. Samas tõsteti terve 2024. aasta kasvuprognoosi 14–15% juurde (varem 13–15%) ning ärikasumimarginaal tõuseb ettevõtte prognoosi järgi terve aasta peale 26% peale (varasem prognoos oli 25%).

Ettevõte loodab enda sõnul kasutada tehisintellekti abi, et pakkuda kasutajatele paremaid soovitusi ning aidata uut vaatamist avastada.

Tulemuste peale langes Netflixi aktsia järelkauplemisel esmalt ligi 6%, kuid analüütikute kõne ajal aktsia taastus ning on eilse sulgemistaseme ligidal. Alates 2024. aasta algusest on aktsia kerkinud 32%.