„Oleme Vaidriusele tänulikud tema panuse eest kontserni hüvanguks. Austame ta otsust jätkata karjääri väljaspool Novaturas grupi ja soovime talle edu uuel teekonnal,“ ütles Novaturase peadirektor Kristijonas Kaikaris.

„Otsime hetkel uut finantsjuhti, kes hakkab vastutama Leedu, Läti ja Eesti ettevõtete rahanduspoole eest. Meie eesmärk on saada kokku professionaalne ja ambitsioonikas juhtkond, kes aitab jätkusuutlikult tugevdada ettevõtte juhtpositsiooni ja kindlustada grupi tegevust dünaamilisel turul,“ lisas Kaikaris.

Kuni uue finantsdirektori leidmiseni võtab ametikoha ajutiselt üle Auksė Kriaučiūnaitė, kes on ettevõtte vanem finantskontroller. Tal on rahvusvaheline kogemus finantsarvestuses ja -aruandluses, maksunõustamises ning muudes finantsjuhtimise valdkondades.

Vaidrius Verikas töötas varasemalt ligi kolm aastat Leedu Omnivas. Seal töötades aitas Verikas kaasa suurte investeerimisprojektide elluviimisele, organisatsioonilistele muutustele ja ettevõtte kasvule. Enne seda töötas Novaturase ta seitse aastat ärinõustamise ettevõttes Pricewaterhouse Coopers (PwC), kus ta vastutas Leedu ettevõtete finantsauditite, sisekontrolliprotsesside hindamise ja muude finantsküsimuste eest.