Täna on Leedu kinnisvara ühisrahastusplatvormil Profitiusel käsil projekt Lätis. Nimelt kogusid nad 9-korruselise endise kliiniku ümberehitamiseks äri- ja elamupinnaks kogu vajava raha ehk 3,1 miljoni euro kokku vaid kahe päevaga. Seega kerkibki Riiga peagi uus hoone, kus ülemistel korrustel on „klassikalised“ 1-5-toalised korterid, 3-5 korrusel üürikorterid ja esimesel korrusel äripinnad.

„Teame juba varasemalt, et meil on Leedus märkimisväärne võimekus projekte rahastada, kuid Terramisu projekt Lätis näitab, et suudame projekte rahastada ka rahvusvahelisel turul. Võttes arvesse maikuu jooksul kogutud 11 miljonit, saame me südamerahuga öelda, et meie investorid usaldavad meid. See usaldus on vastastikune, sest meie saame neid omakorda usaldada ka Eesti ning Läti projektide rahastamisel,“ ütles Profituse strateegiline turundusjuht Jüri-Saimon Kuusemets.

2018. aastal asutatud Profitus ühendab üle 38 tuhande investori. Ligi kuue aasta jooksul on kinnisvaraprojektidesse kogutud üle 188 miljoni euro, millest 124 miljonit eurot on ka tagasi makstud.

Praegu on ettevõtte portfellis üle 55 miljoni euro ja investorid on teeninud üle 11,4 miljoni euro. Profitus tegutseb neljas riigis - Leedus, Lätis, Eestis ja Hispaanias.